sincili
benim vize ekime kadar .ekime kadar bisiler yapmam lazim.ben has turizmciyim.yasim genc ama isi biliyorum daha once cok calistim egitim felan tamam bende.ekime kadar cok zaman gibi gorunuyor ama vizeye basvurdummu uzun sure cvp gelemiyor bazen.ozelliklede calisma vizesi icin.turist vizesi bir ay icinde geldi arkadasima.virginia disina cikmak istemiyorum.daha dogrusu bilmiyorum pek.ama virginiayi biliyorum.bisiler yapmam lazim donmek pek istemiyorum.hersey nasip kismet.

ozgursum
burdaki turkler turklugunu yitirmis durumda kimse kimseye pek yardim etmiyor,var birkactane tanidigim ama iste dedigim gibi.turkiyedeki turkle gibi degil.ama onlara suc bulmuyorum.sistemin gerektirdigi seyler bunlar.burdaki turklerle munasebetim cok iyi degil.simdi turk sirketlerini felan arastiriyorum.dernekler felan.forum mezun sitesi yenilendi cogu bilgi gitti.eskiden cok iyiydi butun bilgiler vardi.site degisince cogu uye de gitti.bu site icinde gecerli aynisi.mesela dextro gitti.arkadasin birisi icimizi karartma dedi ona.dextro basindan gecenleri anlatmisti sadece.neyse...

hic kimse tam bir cvp veremiyor internden h vizesine gecis icin.umarim birilerini bulurumm..