herkese merhaba arkadaşlar...bu aralar nete pek bakamıyorum.sınavlara hazırlanmaya başladım ama elimden geldiğince arkadaşlara yardımcı olmaya çalışyorum...Öncelikle sakın ama sakın öle 100$-150$ hesabı yapmayın!!!eğer böyle düşünürseniz hayatınızı belkide zehir edecek bir karar vermiş olursunuz...ilk bakmanız gereken firmanın hangi sponsorla çalıştığı...bu çok önemli çünkü orda bir sorunla karşılaştığınızda ulaşabileceğiniz tek adres onlar...Burda öne çıkan sponsor bana soracak olursan CIEE...CIEE'de her ülkeden bir çalışan var ve sen ingilizce bilmesen bile onlar seni hangi dilde konuşmak istiyorsan o dili bilen yada o ülke vatandaşı olan birine bağlıyorlar...ikincisi ise acenta firmanın bu işi kaç yıldır yaptığı...çünkü belli bir tecrübe gerektiren bir iş bu ve sir sorunla karşı karşıya kalındığında kısa yoldan pratik bir şekilde çözüme kavuşturulması lazım...Şimdi bana diceksin ki hep sorunlardan bahsettin orda hep sorun mu yaşıcaz_?HAYIR!!!ama ne olur ne olmaz diye bunları düşünmeniz lazım...ayrıca unutmayın ki firmaya kayıt sırasında ödediğiniz 100-150$ fazla parayı amerika da belkide 1-2 günde kazanabilirsiniz...Herkese sorunsuv bir yaz geçirmesi dileğiyle...