Öncelikle Alpinist o üslubuna dikkat et.Karşında asker arkadaşın yok.Maksadını aşan ifadelerde bulunma.Neyi nasıl konuşcağımı sana sormadım.Kaçıncı mesajda şikayet edeceğimi sen düşünme kafanı bunlara yorma sen.

Şimdi ben senin kapasitenden şüpheye düştüm.Neden?Ben zaten Eskişehirdeki firmalara güvenemedim.Wat işinde çok problemler çıkabiliyor.Bir tanıdık vasıtasıyla Globalvizyona gittim.Oranın sorumlu müdürü bana OoO!Falancıyla biz çok samimiyiz.Biz senle çok iyi ilgileniriz.Amerikada bir sorun olursada bizzat hallederim.Falancı bizim kardeşimiz sende öylesin.Sahipsiz bırakmayız dedi.Anlayabildin mı

kısa özet geçeyim mi?[COLOR="Red"]Globalvizyonun diğerlerinden daha farklı ve düzgün olduğuna inandım.Sıradan tanınmadık firmalar yarı yolda bıraksa da bunlar bırakmaz dedim.Bu siteye özellikle BREAK admine çok teşekkür ediyorum.Burada kendimi ifade etme imkanı tanıdı bana.Adam gibi ifade et kendini.Basitleşme.

Kimin dürüst olup olmadığını burada şıppadanak anlıyor arkadaşlar.Kenara menar çekil falan sen klavye delikanlılığına hiç soyunma birader.Amerikada harika 1 ay geçirdim ve USA government ocean rescue stand lifeguard oldum.Bunun için sadece 3 gün test yaptılar bana.Bilgi,birikim ve medeni cesaretimi senle tartışmam.

Burada gelip ahkam kesme kimseye.Ben şirketi falan kötülemiyorum olanları yazıyorum.İnsanları bilgilendirmek hakkım.Bilsinler gözü kapalı teslim olmasınlar.Bizim yaşadıklarımızın yarısını yaşamayanlar Türkiye geri döndü.Kötü değil Rezalet bir sezon geçirdim.Allaha binlerce şükür olsunki ne Amerikada ne başka yerde hiçbir şerefsize boyun eğmedim.İşverenimle kavga ettikten sonra Amerikalı ve Türk arkadaşlarım HELAL OLSUN!Onurlu adamsın ülkenin onurunu ayaklar altına aldırmadın.Seninle gurur duyuyoruz dediler.Amerikaya gitsem çalacak 35-40 kapım oldu.Amerikada üniversite sınavına da girdim.Orda okumaya ve vize değiştirmeye hak kazandım.O yüzden kimle muhattapsın bi bak tamam mı?

Bunların hepsi benim iyi niyetli,mert,mücadeleci,disiplinli,pratik zeka sahibi,yapıcı,dürüst biri olmamdan kaynaklanıyor.Şu an hiçbi şirkete muhtaç değilim USA hükümetine çalıştım vergi bile kesmediler trink yattı hesabıma para.Seneyede davet edildim.We love to have you şeklinde bir ifade kullandılar.

Hiç tanımadığımız Amerikalı aile benim işverenle kavgamdan sora bizi evlerine aldılar ve 7 gün orada ikamet ettim.Mertliğine,Dürüstlüğüne inanmadığın adamları evinde 7 gün barındırır mısın?Allahıma bin şükürler olsun.Tarihin en şerefli milletinin evladıyım.Allahıma şükürler olsun beni bu vasıflarla donatmış.Baştan sona WAT maceramda Allahın yardımı ve eli üzerimizdeydi.İşlerimiz hep rastgitti.Bizim yaptıklarımızı bazıları sadece hayal eder.Sen bu forumlarda falan kendini ispatla olur mu ben bu topiğe bir sefer daha bakacak değilim.
Sende haklısın seninde ayrı bir dünyan var.
Sen bir daha wat a gidersin ben RWTF Aachenda eğitimimi tamamlarım.Olur böyle şeyler üzme kendini herkes ben gibi olamıyo.Allah vergisi...