...zaten foruma girenlerin buyuk coğunluğu daha 10. 20. mesajda şikayet etmeye baslıyor...

yaz arkadasım,, bir kez de suraya faydan olsun değilmi...nak eskisehirde okuyorsun ne güzel, bravo,, keske eskisehirde bulunan diğer wat şirketlerini secseydin...sanki diğerleri gb den farklı.....GV den wat a giden 50 ye yakın arkadasım var ve hepside problemsiz ayrıldı....problem yasayan yok mu var diğerleri arasında....

diğer wat şirketleri arasından giden arkadaslarımda var, onlarda gercekten guzel bir sezon geçirdiler, ama kötü tecrübeleri yasayan insanlarda var...

ee.....sorun kimde.....demekki her sirketin bu tarz problem ysatma ihtimali var değilmi...

o halde,, sen bu sorunu yasadın diye neden şirketini yada şirketleri kötülüyorsun,, anlat derdini,, çekil kenara...

bak ben 1 yıl once girdim bu foruma,, internette wat şirketleri ile ilgili yazılara baktım,, en az şikayeti bulunan şirketlere baktım ona göre seçim yaptım....globalin şikayeti yokmuydu,, elbette vardı dostum,, ama diğer şirketlerinde vardı....bir tanesini sectik en sonunda...neyapalım.....

...bu boyle devam eder gider sanırım.....yazılan yazılarda hakaret vb. kötü söz olmadığı sürece saygıyla karsılarım herkesin yazdıklarını fakat olaylara gercekçi ve sonuca ulasmak adına ve fayda sağlamak adına yaklasım lütfen....kimsenin kimseye kötü bir dusuncesi olamz burada,, ...değil mi?

bol şans herkese