Arkadaşım,
sen kötü bir wat sezonu geçirmişsin basından gecenleri anlatıyorsun,, haklı olarak şirketi kötülüyorsun...bende iyi bir sezon geçirdim sans eseri...şirkete tesekkur ediyorum....sanırım bukadarı anlayacak kapasitedesin, yani üniversite oğrencisisin değil mi...
sen kötü bir wat geçirdin diye,, bütün global vizyon oğrencilerinide mi oyle sanıyorsun...
ne adamsınız arkadas ya.....biraz gercekleri,, mantık cercevesi içinde, insan gibi, dürüstce , adil bir sekılde konusmayı ve yazmayı öğrenin arkadasım...
bak burası forum.....adı üzerinde değilmi....iyi seyler yazılır kötü seyler yzılır.....afferin bak sende basından gecenleri yzmıssın...bravo...bende aynınısı yapıyorum....sana ne arkadasım....
hani benim daha onceden global vizyon hakkında yazdıklarımı bilmese bu foruma bakanlar, diyecekler kii haaa bu cocuk globalin adamı,, kaldıki sen bunu kesin soyluyorsundur...sanada hak veriyorum....
ama yazık bak,, bukadar insan var su forumda, gercektende basarılı bir site....sen fikirlerini yazarsın bende yazarım, herkes yazar...
anlastık mı....
hadi sana bir dahaki wat sezonunda basarılar ....
Bookmarks