Bekara karı boşamak kolay.Neden bu kadar iyi olduklarını açıklama gereği duydun anlamadım.İyiydi iyi bir yaz geçirdim dersin biter.Burada Globalvizyonun yaptıklarını neden mazur görmemiz gerektiğini yazmışsın.Kimse hiçbişeyi mazur görmek zorunda değil.Buradaki arkadaşlarda bilsin aynı şeylerin kendi başına da gelebileceğini.Firma büyük olunca biraz fazla öğrenci gönderince arkadaşlar zannediyorki bunlar bu işi iyi kotarır bize sorunsuz bir wat yaşatır.Alakası bile yok.Sadece marka için Globalvizyona gitmeyiniz.Riskleri falan göze aldım diyosun ya.Ben riskin kralını göze aldım bide firma yanıma 2 tane ingilizce bilmeyen adam yamadı onların bütün işlerini ben hallettim.Ben büyük şirketim falan diye geçiniyolar fasa fiso.Bir sorun çıktı mı ekonomik kriz var derleri.admin izin verirse burada mail trafiğini yayınlayacağım.Sanki biz suçluyuz da onlar haklı.Herkes kendini bilir.Biz oraya 5 yıldızlı otel hayal ederek gitmedik.En kötüsünü hesaplayıp gittim.Macdonaldsta da çalıştım ve ilk gittiğim yer macdonaldstan bin beter bir yerdi.Eğer birileri macdonalds a fena diyorsa.İş veren ülkene küfür ederse sende bunu yutarsan o senin şerefsizliğin olur.Ben bu derece iğrenç koşullara üstüne üstlük ülkeme edilen hakarete 1400 dolar vermem.Şirketin görevi seni rahat ettirmek.Temiz bir oda bir yatak.Hafta 30 saat çalışılan bir iş bulmak bu kadar zor değil.Tabi sponsorlar bunlara sövünce onu da yuttukları için bizim böyle vatansever yaklaşımlarımız onlara komik gelmiştir.