Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iphonem kilitlendi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Unhappy iphonem kilitlendi

arkadaslar amerikadan iphone getirdim.kayit islemi de tamam.az once itunes ten guncelledim 3.1 surumunu yukledim kilitlendi telefon.sim karti istiyor.ne yapmam gerekiyor simdi.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bekleyeceksin, yakında çıkıcak unlock... donanimhaber in forumundan takip edebilirsin.
    2009 Work and Travel

Avalon, New Jersey.

Sorularınız için pm atınız...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hocam unlocked dedigin tam olarak nedir.telefona mi yukleyecem

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

en çok yapılan hatayı yapmışsın.3.1 sürümü için unlock işlemi daha çıkmadı.3.1 sürümüne yükselterek unlock halini bitirmişin.şu an telefonun sim kilitli.bir süreliğine ipod touch olarak kullanmaktan başka çaren yok

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

telefonu kullanman için trcell unlock etmen lazım, bunun içinde jailbreak işlemini yapman lazım öncelikle. jailbreak çıktı geçenlerde, kaldı unlock. eğer at&t hattı bulabilirsen aktif hale getirebilirsin. ben abd'de aktif etmiştim. böylece unlock çıkana kadar ipod olarak kullanabilirsin.

jailbreak ve unlock olaylarına kısaca değinmek gerekirse, jailbreak ücretli programları kullanmanı sağlar. unlock u da jailbreak olmadan çalışmayan bir program gibi düşün...

kimileri yakında çıkar diyor. ekim ayı içerisinde çıkar diyenler var, olmazsa bazı yerler var donanıma müdahele edip hallediyorlar galiba...
    2009 Work and Travel

Avalon, New Jersey.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Bende az daha beklemeni oneririm ayrintili bilgi icin google.com ve forum.donanimhaber.com gozat derim .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

kardesım snn adına cok uzuldum snn ıcın bı iphone ın sonu demek zorundayım.aynı sekılde bende orlando dan iphone 3GS locked aldım onu bı telefoncu da actırdım proğram vasıtasıyla telefoncunun bana döne döne söyledıgı şey şu '' if u update to 3.1 you cant use forever'' bu sadece 3GS lerde geçerli imiş.uzgunum ama boyleymıs kardesım.bende onun ıcın cok dıkkatlı kullanıorum.sen neden ki update edersın kiiii off offf o duyguyu dusunmek bıle zor.umarım yakın zaman da actırırsın.ama bısıy daha duymustum sım karta bişi yapıstırıorsun onun vasıtasıyla lada unlocked olabılıormus orlando da kı bı telefoncu da bunu soylemıstı bn program vasıtasıyla unlocked ı tercıh etmıstım.istanbuldaysan dogubank a bi git derim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bnde de ı phone 3gs var kesınlıkle surum arttırmamam lazım , bu ı phonenın sonu degıl artık 2-3 ay ıcınde dua et 3.1 kırılsın o vakıt yenıden unlock yaptırabılırsın

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Wink

Alıntı casanova21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar amerikadan iphone getirdim.kayit islemi de tamam.az once itunes ten guncelledim 3.1 surumunu yukledim kilitlendi telefon.sim karti istiyor.ne yapmam gerekiyor simdi.
    sanırım genelde yapılan hata bu.
    Arkadaslar kesinlikle telefonu update etmeyin örnekte de oldugu gibi kilit özelliği kalkıyor telefonun.
    Sanırım internette unlock etme videoları dolaşıyor,ordan bilgi sahibi olabilirsin.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

pardon daha GS için unlock çıkmamış ben 3Gden bahsetmiştim.
    Herkes beklemen konusunda mutabık sanırım.
    O zaman beklemekten başka çare yok

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

28 ekim'de çıkacağı söylentileri var. beklemekte fayda var. yakında çıkar. bu iş apple ında işine geliyor nihayetinde...
    2009 Work and Travel

Avalon, New Jersey.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Yama çıktı mı haberi olan var mı arkadaşlar ?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Arkadaş kendi kırmaya çalıştı iphone 3GS'i sonunda update etmek zorunda kaldı ,2 aydır evde duruyor telefon...
    Ne varsa iphone killer da var (n97)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı n3co_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş kendi kırmaya çalıştı iphone 3GS'i sonunda update etmek zorunda kaldı ,2 aydır evde duruyor telefon...
    Ne varsa iphone killer da var (n97)
    peh n97 iphone killer demek.rüyamda görsem inanmam

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

haydi hayırlı uğurlu olsun. daha önce jailbreak i çıkaran geohot unlock'u da çıkardı. 4 kasım da blackra1n.com dan indirebileceğiz, ve unlock edebileceğiz iphoneları...
    2009 Work and Travel

Avalon, New Jersey.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı kadqqq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haydi hayırlı uğurlu olsun. daha önce jailbreak i çıkaran geohot unlock'u da çıkardı. 4 kasım da blackra1n.com dan indirebileceğiz, ve unlock edebileceğiz iphoneları...
    bende simdı baktım daha yayımlanmamıs sonradan fark ettım daha usada 4 kasım olmadı...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı kadqqq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet arkadaslar ben bır kac dakka once 3g vresıon 3.1 iphone mu "blackra1n.com" jailbreak
    daha sonrada
    iPhone 3Gs jailbreak + UNLOCK

bu lınkteki unlock kısmını aynen uygulayarak unlock yaptım ve su anda avea hattımla kullanbılıyorum. hepimize hayırlı olsun bosuna unlock ıcın para vermeyın derım...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkadaslar telefonumu turkcellın teknık servısıne verdım.60 tl karsılıgında actılar telefonumu.bı surude program yukledıler.oyle unlock bekleme falan palavra.telefonu kapanan falan varsa benım gıbı gıtsın bı teknık servıse versın telefonunu.tesekkurler yorumlarınız ıcın

NOT:SAKIN TELEFONUNUZU GÜNCELLEMEYİN......

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı casanova21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar telefonumu turkcellın teknık servısıne verdım.60 tl karsılıgında actılar telefonumu.bı surude program yukledıler.oyle unlock bekleme falan palavra.telefonu kapanan falan varsa benım gıbı gıtsın bı teknık servıse versın telefonunu.tesekkurler yorumlarınız ıcın

NOT:SAKIN TELEFONUNUZU GÜNCELLEMEYİN......
    ekim ayında aldım iphone u ebayden. unlocklu geldi ama ben upgrade ettiğimden dolayı kullanamadım. forumlarda bekleyin dediler. bekledim. senin palavra dediğin şekilde bekledim. 3 kasım günü geohot un sayesinde programı yükledim. unlock ettim. kullanıyorum çok şükür. ayrıca program çıkmasaydı donanıma müdahele edip unlock şansı vardı. belki de turkcell servisi donanıma müdahele etti?.. çünkü 05.11.07 baseband de unlock edilme şansı yoktu...

telefonu kapanan varsa forumlardan biraz araştırıp direkt jailbreak+unlock yapabilir...
    2009 Work and Travel

Avalon, New Jersey.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Aylardir siteden wat ile ilgili bilgiler aliyordum ama bu konu damarima (iphone) basinca uye olup yorum yazim dedim iphone ile ilgili bir forumumuz var herseye en ayrintili haliyle ulasabilir sorunlariniza kisa surede cozum bulabilirsiniz. Adres profilimdeki web siteniz kisminda kayitli. Baska biyerde olsa aman der gecerdim ama konu wat olunca ordan daha ucuza iphone alip gelme sonradanda magdur olma orani artiyor :/ ozel mesajlariniza olasi sorularinizada acigim...
    Konu ibo123 tarafından (08-11-2009 Saat 03:38 AM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

eyv senden aldıgım lınk ıle iphone la alakalı cok seyler ogrendım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bazi sitelerde her turlu cihaza, tabi ki belli bir ucretle unlock yapilmaktadir. Ben sahsen ordan yaptirdim Nokia E71x`i. Fiyati telefon modeline ve hangi telekomunikasyon sirketinden aldigina bagli. Ha birde eger at&t ise, at&t`in musteri hizmetlerini arayip, ben yurtdisina geziye cikiyorum, orda telefonumu kullanmak istiyorum deseniz, lock code`nu veriyorlarmis, amerikalilarin formunda bu olayin sozlesmede oldugunu belirtmisler, yani lock code`unu vermek zorundaymis. Ama bu her `telecomunication network` icin gecerlimi bilmiyoum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks