ben muhtemelen bu eyalete gidecem giden arkadaşlar warsa diye bu topici açtım..
ben muhtemelen bu eyalete gidecem giden arkadaşlar warsa diye bu topici açtım..
omazmı virgina beach çok ünlüdür türkiyedekiler için![]()
sendemi gideceksin?
Dostum ben büyük ihtimalle virginia ya gidicem ..
nedir bu virginia sevdası arkadaşlar yokmu fotoğraf gitmedim oraya hiç
bende muhtemelen virginia-doswell'e gidicem ama hala kesin bi karar vermiş değilim
charlie kings dominiona gidiceksin sanıyorsam. Ben bu yaz ordaydım bi sorun varsa sorabilirsin.
EVET KİNGS DOMİNİON'A gidicem büyük ihtimal hmshost topiginde de acıklamada bulunmussun tşkler orda bi kac sorum daha oldu onlara da yanıt alabilirsem memnun olrumbi de doswell türkiyeyle kıyaslarsak şirketim tarafından kemer,kaş,alanya tarzı biyer olarak nitelendirildi yani turistik bi yermiş ama sonlara dogru sanırım tenhalasıyormuş?umarım cok vasat bi yer degildir..
Bende virginia istiyorum. Busch garden'da olacağım gidersem. Bilmiyorumda daha önce gidenler çok övdüler virginia taraflarını.
bu virgiana taraflarında en çok ne tür işler uygun acaba arkadaslar??
virginia beach'te otel işleri mevcuttur.iç taraflarda kings dominion ve busch gardens gbib cok buyuk 2 eglence parkı vardır her yıl turkiyeden onlarca kişi oralarda calısır.onun dısında her yerde oldugu gibi lokanta işleri vardır..
doswel mi kemer kaş alanya'ymış beee?buna gulerim işteatan cok destekli atmış.turistik bi bolge falan degildr.sadece virginia-washington dc arasında kalan bir geçiş kasabası olarak degerlendirilebilir.oyle buyuk bir kasaba degil.virginia eyaletinin içindeki kasabaları intenetten araştırırsan doswel bu kasabalar içinde yer almaz bile.o kadar ki kucuk bir yerdir.ayrıca kemer kaş yada alanyaya benzemesi için kıyıya sahili olması gerek malesef o da yok doswell deama şirket bu dediğin benzetmeleri virginia ozellikle de virginia beach için yapmıssa ki bence oyle olmalı o zaman dogru demişler...yani virginia beach kemere alanyaya benzetilebilir ama doswell asla
ama uzulme kings dominion haftalık turlar duzenler.washington gibi yakın yerlere...
arkdaşlar bu virginia bech'teki iş listesinin detaylarını görebilirmiyim???
ben williamsburg-busch garden'a gidiyorum.Görürsen oralarda KSK tişörtlü,formalı birileri anla ki benim
![]()
bende doswell'e kings dominion'a gidicem,msn'den paslaşalım ekle istersen caglarksk@hot..
selam arkadaşlar virginia bizim de düşündüğümüz yerler arasında...daha önce gitmiş olup bilgi verebilecek olan varsa çok iyi olurdu
bende busch gardens a gidiorum
irtibata geçelim isterseniz
Konu harun_bjk tarafından (01-02-2008 Saat 12:33 AM ) değiştirilmiştir.
foto filan koysaydınız arkadaşlar paylaşsaydınız bizimle
selam
millet bende virginia beach e gidiyorum...
virginiayaya 800 türk gidiomuş ortalama ben biriyle tanışamadım yaw halen
Ben Varım o 800 türk arasındaarkadasalar xxxxxxxxxxxxx ekleyin msnden sorularınız cevaplıyım.
Forumda MSN adresi paylaşmak yasaktır arkadaşlar.
Üyelerimizin birbirleri ile iletişime geçebilmeleri için Facebook Grubumuz mevcuttur.Lütfen orayı kullanınız.
Konu Fiorex tarafından (02-02-2008 Saat 07:23 PM ) değiştirilmiştir.
ya arkadaşlar bnde bu sene williamsburga gitcem ama bu yer hakkında hiçbi bilgim yok sonra gidip sıkılmayalımm willamsburgla ilgi bildikleirni yazarsanız sewnirim
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks