Alıntı berdush_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@break postaci kapici calmis desene
Aynen oyle ...

Alıntı tunc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sertab erener demir demirkan'ı gördüm.harry potterda oynayan kızlada paris uçağından inerken beraber yürüdük.
Onlarda bir evlenemedi gitti ha .Harry Potter 'daki kiz nasildi sade mi makyajli mi ?

Alıntı daywalker_1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
basbakan R. Tayyip Erdogan i gordum. apple store un karsısındaki hotelde kalıyolar. ordan gecmisseniz gormussunuzdur zaten turk bayragını.
ikinci olarakta Obama yı gordum.
Sende tam adamini gormussun ha .Obama 'yi merak ettim ama kac koruma vardi yaninda ?

Alıntı nnaazzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
calistigim parka kenan dogulu geldi onunla karsilastim=) ayni sekilde victoria beckham gelmis arkadaslarim gormusler. paris hilton la da karsilasmis bazi arkadaslar. eger los angeles taysaniz ve los angeles in guzel bi yerindeyseniz bircok unluyle karsilasmaniz muhtemel=) hatta hollywood da bi cok gala yapiliyor isterseniz orda bekleyip 100lerce unlu gorebilirsiniz=)
Kenan Dogulu mu ? Demek oda gelmis .Unlu gormek icin ABD 'ye gelmeye gerek yokmus .Antalya Madran Oteli acilisina Paris Hilton ,George Clooney ,Richard Gere ,Sharon Stone ,Monica Belluci ,Tom Jones gibi unluler gelmis hic gitmesek daha iyiymis .