Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hastaneye borclu kaldim?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Hastaneye borclu kaldim?

Arkadaslar size dusunup icinden cikamadigim bir soru soracagim yardimlarinizi bekliyorum. Simdi ben amerikada UnitedHealthcare sigortasiyla gittim orada parmagim kirildi ve hastaneye gittim. Sonra bana hesap yolladilar toplam 700 dolar, 370 dolar ve 25 dolar olmak uzere 3 adet. 700 dolar ve 300 dolar icin itemized bill istedim hastaneden detayli bir sekilde geldi ve gonderdikleri kagitlari doldurup geri adreslerine yolladim fkat takildigim nokta acaba sigortam isliyormuydu hic bu sigortayla bir olay geciren oldumu cunku hic para odemedim sigorta icin istanbuldaki sirketim onu bana vermisti aynen orda numarasini yazdim yolladim ama tamam olduguna dair en ufak bilgim yok?. diger sorunda bunu 25 dolarlik icin yapmayi unuttum ve o oylece kaldi bu nasil bir sorun acar basima acaba?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

bazı sigorta şirketleri masraflarının tamamını karşılamıyor. en kesin sonucu abd'deki sponsor şirketini aramak; dil sorunu varsa TR'deki danışman firmanı ara ve kafanda birşey kalmasın.
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Iste sorun bugun donuyorum Turkiyeye acaba turkiyedeyken halledebilirmiyim bunlari. Cunku eger yanlis bilmiyorsam co-pay:100$ miktari odemem gerekiyormus ben bunu yatirmadim. Bu durumda sigorta aktif olmuyormu yoksa yinede masraflari karsilayip bu parayi sonrada olsa yatirmamimi bekliyor bunu cok merak ediyorum. Eger oyleyse hemen yatirabilirim turkiyede.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

acıl durumlar da c-pay $50,normal zamanlarda gıdersen $100...bunu hersekılde odemen gerekırdı...
    Peki.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Cevap icin tesekkurler iyi soyluyosunda dostum icime kurt dusurdun simdi. Artik yatirmadigimiz icin gecti gitti ben bunu turkiyeden yatirabilirmiyim. Benim merak ettigim acaba sigorta bu parayi ben 100 dolari odemesemde masraflari karsilamismidir yoksa 100 dolari odemeden aktif olmuyormu bu sigorta.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

şirketlerinle konustunmu hıc onlar birsey soylemedilermi...dil sorunu varsa belkı turk calısan vardır bazılarında oluyor bu..yada bır turk bul oralardan sordur onu..eger gerı gelmeyı dusunuyorsan bır ıhtımal sorun olabılırr
    Peki.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

benm de 1165 kdar bi faturam gelmişti ama şirkt ödedi sanırım

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

ya bu olay sadece diş için geçerli diye biliyordum ben çünkü ben parmağımı kestim ve epey derin..dikiş fln filan..ama hiç bir para talebi olmadı kimsenin..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

ne mutlu sana
    Peki.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bu konuda dikkatli olun arkadaslar. Sigorta konusunda bir cok kisi sikinti yasiyor. WAT gitmeden once inceleyin sigorta sirketini. Bazen sponsorlar ucuz sigortacilarla calisiyorlar, onlarin da insurance her hastenede gecmez veya belli bir kismini karsilar....

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bende donusume 2 gun kala hastanelik oldum bir gece hastanede kaldim hicbir odemem olmadi....
    PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı dingin1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende donusume 2 gun kala hastanelik oldum bir gece hastanede kaldim hicbir odemem olmadi....
    faturanın yaklasık 15 gun sonra gönderildiginden olsa gerek..biyerlere gondericeklerdir faturasını

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben onlara hastaneye gidince intraz id verdim sponsorum odicek dedim durumumu anlattim sonra gittiler bi saat sonra gelip id mi verdi sirketiniz tum odemeyi yapacak dedi ve o sekilde ciktim hastaneden.....
    PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bende intrax id yi vermiştim fatura bana gelmişti ama sorun olmaz umarım..bu arada sigorta şirketlerinin ödememe durumu dahi olabiliyomus...felaket tellalı gibi oldum bende biraz ama

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)