arkadaslar airfrance ile jfk den istanbula yolcuyum.2 valizimde de 4-5 kilo fazlam var ayrica el valizlerim de cok agir..kilo basina ne kadar para oduyoruz bilen var mi![]()
arkadaslar airfrance ile jfk den istanbula yolcuyum.2 valizimde de 4-5 kilo fazlam var ayrica el valizlerim de cok agir..kilo basina ne kadar para oduyoruz bilen var mi![]()
yerinde olsam fazla gelen kiloları el bağajına eklerdim.kimse el bağajını tartmıyor bence...
saniyorum kafalarina gore para aliyorlar. ne tutturabilirlerse artik. ben valizinin fazla agirligindan dolayi 400 dolar ekstra para veren bile duymustum. hic para almayabilirler de. sansina kalmis artik.
ögrencıyım felan dersen gecırme ıhtımalın yuksek yanı...
Peki.
valla ben dayla geldim 50 ıbs den fazla geldi bagajlarım hiçbisorun çıkmadı tartmadılar bile jfk da...
benim arkadastada 3=4 kg fazla vardi sorun olmadi ama yanina fazladan buyuk poset yada 2. bi ufak spor canta al. fazlaligi ona koyabilirsin. el valizin falan onemli degil.
arkadaşım hacimli şeyleri bagajına, ağar şleylerel çantana al.. el çantanı kimse tartmaz..
AEK
Da ile jfk dan geldik 2 gün önce uçağa 51 lbs den 4 bavul verdk, uçağa da bir gitar bir küçük bavul 3 de sırt çantası soktuk.. da uçağın içine 2 parça eşyaya izin veriyor biz kapıda beklerken görevli gelip herkes e tek tek sordu kaç parça eşyan var diye ama kapıda bakmadılar
kalabalık bir anda geçiliyor yani özellikle gitar gibi kıymetli eşyaları bagaja vermek istemeyenler için bir tavsiye..
ve el bagajını da tartmıyorlar doldurun istediğiniz gibi hatta check-in e götürmeyin bile2 kere uçtuk amerika içinde 2sinde de küçük valizi götürmedik
![]()
Konu joesifi tarafından (25-09-2009 Saat 06:02 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks