puan yada punalar almak istiyoruz
puan yada punalar almak istiyoruz
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
3-0 aldik..bu sene bi fener zorlar ..o da belki
S-pectacular
top yuvarlaktır :lig daha yenı basladı
)
Peki.
biz gs liyiz..emin takimimizdan eminiz..ona gore konurz..
S-pectacular
hersene herkez ovuyor kendını iyiyz felan vs. ama bir takım sampıyon oluyor ne ilginctir...
Peki.
bu sene gs cidden iyi.ama kadıkoyde yine yeniliriz hatta fark yeriz bi feneri yenemiyoruz ya
kadikoyde yenilirmiyiz ona belli olmaz..cunki nekadar guzsuzde olsana bi bakiosun derbilede yeniosunn.eger yenilirsekde sadece sezon boyu orda yenilirz belkide)
S-pectacular
cimmmbommm
cimmmmbommmmm![]()
guldugumu belli etmek istemiyorummm....
Benimde sampiyon olacagimiz konsunda cok buyuk inancim var..Gecen seneki gibi sakatliklar, cezalar, kotu hava sartlari gibi vs. futbolumuzu olumsuz etkileyecek seyler olmaz ise acik ara sampiyon oluruz) Kadikoy'u de o kadar dert etmeyin siz..duduklu 50000 bebenin onunde bu sene sov yapariz.Inancim sonsuz
İnancımızdan şüphe duyanlar, O gün geldiğinde anlayacaklar.. uA|KaЯŞı lıksız bir sevda bizimkisi..
New Jersey Jets!
Go jets![]()
Hoca iyi bir takim kurdu .Bu sene ligden ote Avrupa 'da basari istiyoruz .Onden ceyrek final bekliyorum sahsen ama hayirlisi diyelim .
Edit : Galatasaray
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
niye çeyrek final beklıyorsunuzkiii devamıda gelsin final felan dileyin yani...
yankesss![]()
Peki.
ligde bu sene fenerle ceksir ama son haftalara kalmaz bu is...sampiyon oluruz..avrupayi sarsacagmiz i umuyorum..final bekliorz bu sene
S-pectacular
top yuvarlakkkkher zaman demısımdırr...
Peki.
heyytt üstada bak yaw... evliya çelebi![]()
Peki.
ankaraspora da güle güle oldu
Peki.
beşiktasımıza da çakanziii...
Peki.
gsnın abkaradan aldığı 3 puan ne olacak şimdi ?
galatasaray 5 lig bitimine 5 hafta kala şampiyonlugunu ilan ederrr![]()
Galatasaray insallah
emre91
Rijakaard, yanlıs mı yazdım bilemiyorum, gercekten cok esaslı saglam bir teknik direktör. Adam BJK yi 3 ledigimiz macı bile begenmeyiip fırcalamıs takımı, neydi o defans, 10sn atılacak golu 15sn de attınız demis. Macın sadece özetini izleyebildim ama galiba dogruları söylemis. Gercekten hocamızın beklentileri yüksek ve bu beni cok memnun ediyor. Ben de UEFA kupasını tekrar bekliyorum bu sene. Keitanın taklalarını, Kewell ın süper solunu, Elanonun friklerini artistik paslarını, Ardanın züppper kornerlerini (PS: iyi calısmıs kerata süper korner atıyor ) umarım bol bol izleyecegiz bu sene. Haydi hayırlısı...
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks