merhaba arkadaşalr.benim forum yöneticilerinden istiycegim bişy var.bu foruma yeni üye oldum sayılır ve bütün yazıları okudum sanırım.ben bu sene gidicek olan birisi olarak söylüyorum araştırıyorum ve herkesden degişik degişik şeyler duyuyorum bence sitenizin ana sayfasında bi anket yeri oluştursanız wat beklediginiz gibi çıktımı verimli,egitici ve kendinizi geliştirdiginize inanıyormusunuz fln yada apayrı bir bölüm açılıp oraya sadece gidip gelenler çalıştıgı yeri ve yaptıgı işi yazsa ve tabiki yanındada çok uzun olmycak şekilde birer cümleyle olumlu yada olumsuz bize tavsiye etseler bence çok güzel olur.yani her yere her siteye çıkıp çıkıp giriyorum hiç böyle bişy görmedim bana şirket düşündügün bi yer varmı dedigi zaman sitemizdeki yazıları okuyup gerekirse gidenlerle özel masajlaşıp bilgi sahibi olduktan sonra şu 5 yerden birine gitmek istiyorum dedigimde daha güzel olur ki söyledigim yerlerden birine yerleşirsem sitemizde oraya giden arkadaşımıza rica edip yardım istedikten sonra hemen baglantı kurup herşeyi ayrıntısına kadar ögrenmiş olurum buda bence wat ögrencileri için çok güzel bişey olur die düşünüyorum