Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla Abd de calıstıgımız isler 3 aydan 1 gün daha fazla yapılacak isler degil, bıktım gına geldi hayattan soguttular bu sene. Ben 8.25$ alırken orda 7-8 sene calısan deneyimli eleman 8.5$ alıyordu ama nafile cekilecek gibi degil. Abd de yasayan herkes egitimden sikayetci, kolejler üniversiteler Türkiyedeki gibi nerdeyse bedava olsa hangi genc Mc de, Burger kingde, vs gibi vasıfsız dandik islerde calısırdı ki ? Arkadaslarıma soruyorum omur boyu nasıl yapacaksın bu isi okul dusunmuyor musun diyorum, belki bir ara para biriktirirsem online koleje yazılırım diyor. Böyle islerde calısanlar sadece hayatlarını devam ettirebilmek, veya eger lise vs okuyorsa harclıgını cıkarabilmek ailesine yük olmamak icin bu islerde calısıyorlar. İnsan kaynaklarında housekeeping icin basvuru yaparken bölümümü elektrik müh. olarak görünce kadın wooow demeden gecemedi ama gel gör ki Abd de ne kadar b.ktan is varsa icine girdim. 2 iste calıstım yine de yaranamayıp 3 kurus para biriktiremeden, eglenemeden geri dönecegim bu sene. TR deki sirketlerin isgüzarlıgı, kalitesizligi vs Abd deki kriz mevzusu birlesince artık W & T ölmüstür bence...
para getirmedigine sukret ben sokaklara dustum.dusende cok kisi gordum.turkiyede issizlikten yakinirken amerikada en adi islerden atildim.ama bu yazini okuyunca sevindim.iki isten atilica acaba bende mi sorun var demistim demek degilmis herkesin basina gelebiliyormus...