chicagoda sokaga dusen bir suru turk gordum.watla gelmis is olmamis adam bes parasiz sokaga dusmus.sokakta yatiyor.
chicagoda sokaga dusen bir suru turk gordum.watla gelmis is olmamis adam bes parasiz sokaga dusmus.sokakta yatiyor.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
bu wat olayini cok iyi dunup gelmek lazim zaten...mukemmel de bisey degil kesinlikle insanlara cok yanlis aktarilabiliyo..
sadece watla degil her turlu gelende oluyo.cebınde yeterlı para yoksa calısır kazanırım dıyorsan sokaga duşüyosun çünkü işe giremedin veya girdin atıldın sokaktasın.işten atılmakda çok kolay adam hiç düşünmüyor ki seni...
Tanrı Türkü korusun ...
Peki.
Korusun tabi/sadece turku degil diger insanlarida korusun.
Allah burdan yalan soyleyıpte ogrencılerı gonderenlerın belası versın..
Peki.
ewt uzulmeme elde degil tabi..buarada sunuda belirtmek istyrm ben..hani turkun dostuda turktur derler ya..bu abd icin gecerli degil..orda herkes paraci..kimse kimseye parasiz gunahini bile vermiyor..bir arkadasinin evnde kalsan bile seni evnde gecelik ucretini alarak konaklmani sagliyor..anlatmak ile btmez aslinda
S-pectacular
abd de bir türk kokenlı abd lı kadın bızden para ıstemıstı.bız sasırmıstık..sonra kadın burası tr degıl dedı odeyeceksınız demıstı![]()
Peki.
aynen dogrudur..)daha neler var aslinda tabi..ama bu da isin diger boyutu sonucta
S-pectacular
hay ben onun boyutun be...burda herkez kuzu gıbı sorun yok oraya gıdıncemı herkez tilki kesiliyor paragoz oluyor...
Peki.
aslnda oraya giden eli mahkum olyur..sonucta capitalist bir ulke ve ona gore donuyor carklar..burdan gidenler de oraya ayak uydurunca olanlr olyr
S-pectacular
bizim watla gelen ogrenciler bile paragoz olmus
ortak bi is yapmaya kalkarsın kimse elini cebine atmaz
zora düsersin kimse yardım etmez
arkadaslıklar sadece taksi parasını paylasmak icin
adamlar yabancı devletler de kopek gıbı calısıyor boyle en kotu ıslerı yapıyor sonra tr ye gelıncede kendılerını bı b.k sanıyorlar...ozellıklede su almancılar ...herkez oyle degıl.dedıklerım yanlıs anlaasılmasın lutfen...
Peki.
iyi bi wat yapanlar sanırım bu sıteye ugramıyor hıc...hep sorunlu olanlar burda...yok mu adam gıbı muamele goren gezen tozan yıyen ıcen gezen,alısverıs yapan ustune para kazanan,geldıgı ucakta guzel hostes olan bırılerı![]()
Peki.
@neo_kimyager
aynen o tarflra kaydi braz konu
@helguard
))fix heryerde olan bisi bu ama..
turkun hic olmadgi yer neresi
S-pectacular
valla sokakta gordum adamları nasılını bılmıyorum sokakta konuştumda...
turk olmayınca herşey guzel olmuyor ben amerikalılarlada kaldım acaip bunaltıcı sıkıcı.turk olunca neşe zevk geliyor en azından...
valla amerikalılarda hiç iyi değil buraya kalmaya gelmiştim ama vazgeçtim.cok sıkıcı bunaltıcı bır yer hayatın tadı yok.saati 5 doalra calısıyorum sabahtan aksama kadar yanı türkiyedekinden asla iyi bir hayat değil...
işini ayarladıktan sonra gecsen keske hanı son noktaya kadar ayrılmasan son yerınden
Peki.
geçen seferde ayarlamıştım adam 3 gun sonra vazgeçti.yani iş kesindi orada vazgeçti.kaçak calışıyorsun zaten oyle anlaşma falan hakkın yokki
bu tecrübelerin önemli Dextro zira insan yasal yolların çıkmazlığına lanet getirince kaçağa bağlamak istiyor ama kötü duruma düşmekte var. Bu arada forumdan kışın usa ya giden Stephen vardı o ne oldu acaba? bilen var mı yada kendisi buradaysa..
gerçi pm atmak lazım ama...
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks