www.ebay.com

Amerikaya geldigimden beri ebayden o kadar cok sey satin aldim ki saymakla bitmez herhalde. Ilk basta 690$ laptop imi aldim ki internette satis fiyati 900$ di. 20$ a siyah beyaz klasik ve brand new converse aldim ayrica bir baska model converse daha o da 25$. Sennhiser 2 tane kulaklik aldim biri 10$ digeri 17$ (cx500) ikisi de yeni kutusuyla geldi. Turkiye deki fiyatlarini hic yazmayayim zaten. Adidas golf business laptop backpack aldim kargo dahil 43$. Yazdigim butun fiyatlara kargo dahil. 2 tane DVD live performance album aldim ikisi de 10ar dolardan. Ebayde muzik cdleri 3 dolardan basliyor. Turkiye de yabanci cdlerin fiyatlarini dusunun ve ustelik amerikada da alisveris merkezlerinde bu albumler oldukca pahali. Bir kac tane de album aldim. Microsoft wireless mouse 3000 amerikadaki cogu yerde 30 dolara olan bu mouse u ebayden 10 dolara aldim o da yeni kargo dahil. Amerikada her yerde converselerin fiyati 40 dolardir genelde ama ebayde iyi bir arastirmayla cok klasik modelleri yari fiyatina alabilirsiniz.

Ebay benim amerikada cok isime yaradi ve aldigim hersyeden cok memnun kaldim herkese tavsiye ederim. Emin olun outletlerden bile daha ucuz her sey.