arkadaslar 2008'de agustos'da bestbuy'da laptop indirimleri basliyordu. agustos sonu oldu hala bi sale bile yok..
laptoplari nerden alicaz peki?![]()
arkadaslar 2008'de agustos'da bestbuy'da laptop indirimleri basliyordu. agustos sonu oldu hala bi sale bile yok..
laptoplari nerden alicaz peki?![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
yanlıs hatırlamıyorsan depot office ydı ısmı ordakılar bazen oyle ındırıme gırıyorkı... arkadasım 900 dolara super bısı almıstı gecen yazz...tr de yoktu o bıglısayar o aldıgı zaman... ama 900 dolar artı 50 dolar check olarak verılıyordu gerı sana artı kdv![]()
Konu azuhazu tarafından (27-08-2009 Saat 02:26 AM ) değiştirilmiştir.
Peki.
offıcedepottan vergıler dahil 600dolara hp dv7 1444us aldım
2haftadır kullanıyorum cok memnunum officedepota bi bakın derim
dedigim gıbı arasıra office depotta manyak seyler oluyor ucuza...benım mailboxuma brosurler gelırdı ordan takıp edıyordum...ındırım ceklerı felan da oluyordu ıcınde
Peki.
vay be roma forum yoneticisi olmus hayırlı olsun acemi watcı olduğu donemleride bilirim
bence git carigslist ebay dan araştır cok bulursun
en saglami yinede bestbuy ya da circuit city
eylul 4 ile 7 arasinda bestbuy da indirim olacagini duydum.
onu bekliyoruz biz bakalim bekledigimize deyecek mi...
genel bir indrim mi yoksa her uurn de mi
eger genelse aldirceklerimzi listeliyelim
S-pectacular
@genel bir indrim mi yoksa her uurn de mi
eger genelse aldirceklerimzi listeliyelim
simdi ne desem yalan olur.
kapidaki gorevli ile konustum. ben bilgisayar olacagimi, normalde eylul gibi indirim oldugunu soyledim. o da takvimi cikardi bana bu tarihi soyledi.
daha sonra icerdeki elemanlarla konustum. oyle cok birsey olmaz dedi. daha cok ogrencilere yonelik kampanyalar olur dedi. laptop yanina cantasi, mouse ii falan sanirim. genel indirim olursa cok iyi olur. bekliyoruz bizde...
aaa okullar acilcagi icin ordaki ogrenclielr icn yapilan indrmler bunlar
S-pectacular
Sahin bizim burda herkes aldi ama bence fiyatlar pahali . Asus marka dizustu aldi arkadaslar 1049$ tax haric . 1 GB GeForce ekran karti , 4 GB Ram , iyide islemcisi vardi . Bu arada 10 Eylul San Diego - JFK ucak biletim var ve 15 gibi Hampton Beach 'e gelmeyi dusunuyorum , bulusalim ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
vaybeee nerden nereleri geziyorsunuz..
imrenmemek elde degil break!!
S-pectacular
newegg.com gibi magaza isimleri nelerdir? bilgisayari gorerek almak istiyorum da,
bir de arkadasimin siparis ettigi sony bilgisayari sonystyle dan mi alayim yoksa sizin soylediginiz yerden mi alayim. Bestbuyda duzgun birsey bulamadim.
officedepot siddetle tavsiye edilir
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks