bir kayserılıden daha kotu ne vardıren az ellı kayserılı
bu arada bu yazdıklarımızın wat masraflarıyla ne alakası var anlamıs degılım![]()
bir kayserılıden daha kotu ne vardıren az ellı kayserılı
bu arada bu yazdıklarımızın wat masraflarıyla ne alakası var anlamıs degılım![]()
Peki.
ben de onu diyecektim
kizacaklar bize...
en sonunda ıkımız kayserılılerın nasıl wat parasını cıkardıklarını baglıcaz merak etme seno zaman konumuzla butunlesmıs olacak
![]()
Peki.
Hakkaten ya kayserililer olayi almis gitmiskonu aslinda gusel konu onemli konu :dd malum para =hersey :d bende ilk geldigimde cok zorlandim is saati konusunda cok az kazandim ama agustostan sonra seytnain bacagini kirdim seytanin bacagini kirarken birazda para kirmisim farkinda olmadan :d ama sadece kendime yetecek kadar kazandim simdiye kadar cunku agustos oncesi sanki hic para kazanmamisn gibi hissediyom simid
su anda elimde olan butcem bi canon prosfesyonel kamera bi toshiba laptop bide yastik altinda kucuk bi mevlag
![]()
özlemm valla ne yalan sölim senin felsefeyi benimsemeye başlıorum,hele birde ilk sayfadaki wat masraflarını çıkardıgına dair olan yazındn sonraparayı kazanalım tr'de yeriz eğlenerek napalım :P
zaten gnelde en cok para agustos aynda kazanilio..
S-pectacular
ben kings teyim walla agustos daha bitmeden isler dustu eylulde allah yardimcimiz olsun![]()
Don't Give up
S-pectacular
Gecen subwayde 2 warci turk kizla karsilastik konustuk biraz. Pazar gunleri saati 15$, diger gunler 11$. Hergun 10-19(yada 17 unuttum) arasi calisiyorlarmis. Giysi dukkaniymis. Cok deli para kazandik dediler. las vegas, la, boston, miami heryeri ucakla falan gezmisler. Hic sorun yasamadik dediler.
Bi ara isi erken birakacagiz demisler. Patron o zaman simdi birakin demis kovmus. sirketi aramislar konusmus ikna etmis patronu. Tekrar donmusler ise...
sorunsuz karsilastigim tek watci onlardi sanirim.![]()
adada calismilar. Zenginler doluymus hep. Adamlar gelince kazak alacaksan 400$ verip cikiyormus fiyata hic bakan yok... Oyle bi yermis![]()
başka işlerde vardır orda
Peki.
hayir ankaradaki global kesinlikle attiginiz imzaya dikkat edin basliklara bakin oraad size is bulma zorunlugumuz yoktur diye bi sey var o yuzden sizi amerikada sallamiyorlar ): 15 .20 gun issiz geziyorsun buarada soruma cvp veren cikmadi bilgisi olan var mi?ne yapabilirim diye sevisim iptal edildi vede kacak durumdayim?duzebilirmiyim yada seneye gelmemde etkili olurmu
bence hemen cıkıs yap ulkeden daha fazla sorun olmasın basına...polıs felan sordugu zaman basın belaya gırer kardess
Peki.
S-pectacular
su an miami'deyim,acayip guzel bi yer burasi. miami'de olan varmi su an aranizda?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
@roma
miami de plaja benm nikimi yazip bi foto cekinirmisn rica etsem)
S-pectacular
@S-pectacular
kusura bakma mesajini simdi gordum
istersen hazar sahilinde nik'ini yazip resmini ceke bilirim?![]()
Şirket Seçim Yönergesi
south beachte suyun o rengini görünce insanın içi geçiyor
aglicam simdi yaa,konusmayin![]()
Şirket Seçim Yönergesi
Seneyede biz gideriz insallah ...Bu sene CA baya guzeldi .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Offf offf south beachne de hızlı geçti zaman
![]()
7 haftada 4500 dolar brüt kazandım.
Son hafta 90 saat çalışmışım hatta
Seneye okul erken kapanıyor bir aksilik olmazsa tekrar Lagoon dayım ,
12 haftada ne kadar kazanacağım bakalım![]()
@n3co
Bende dusunuyorum simdiden mail atmak lazim aslinda .Gecen seneki gibi ev konusuna karismam diyormus David 2. yili olanlar icin.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
3,5 ayda brut 8800 dolar net 5500 dolar kazandim. ama tabiri caizse essek gibi calistim. gelecek yil da gidicem ama bu kez ayni yere degil.
geçen sene bende 2400-2600 civarı masraf ettim ama 4250 mi ne kazanmıştım..tabii tiplerle birlikte bu rakam 6500-6800 vicarındaydı..ama gezmekten Türkiye'ye döndüğümde sadece 5 dolarım vardı cebimde) son payck+txbck 1200 dolar falan oldu..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks