Arkadaslar bugun itibariyle wat icin harcadigim 2350 dolari cikarmis bulunmaktayim.Pedicap isiyle.Masraflarini cikaran warmi benden baska![]()
Arkadaslar bugun itibariyle wat icin harcadigim 2350 dolari cikarmis bulunmaktayim.Pedicap isiyle.Masraflarini cikaran warmi benden baska![]()
1900$ masraf yaptim ,vergilerim haric 3600$ para kazandim .Vergilerim 800$ gibi rakami bulacagini umuyorum .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
hey masallah1400 dolar kazandim 2 ayda. 200 dolar da alacagim var
![]()
2400$ kazandim vergilerim haric suan ve daha onumde 1 ay ve 1 pey cek war![]()
Don't Give up
6000 dolar kazandim su an
daha 1.5 ayim var![]()
son paycheckimde 4100 dolar kazandığm yazıyor.bundah vergi ve kalacak yer masrafı çıkarsa 3600 dolar falan net kazancım var.3 paycheck daha alacağım. ettiğim.şimdiye kadar ettiğim masraf 2000 dolar civarı.
bu sene kriz falan var falan dediler herkes para kazanamıyoz diye söyleniyodu ama burda neredeyse herkes karda.
yaaa bak yaa mahmettt
1. olarak arkadslar evt ilk 2 ay tr den getirdiklerimz le yemek masrafini baya azaltik.
2.disarda pek yemiyorz
3.evimiz bedava
4.yol masrafimz yok
5.mayis 23 te ise basladik
6.ekimde donecez
7.haftada ort. 52 saat calisiyorm
8.tipler fena degil
9.tutumluyumdur biraz
veee 10. kayseriliyim
9.
vermesin ook
haa bi de seyi unuttum
11.kuafore gitmem![]()
masraflarimi cikardim hatta cebimede para kaldi simdi hala newjerseydeyim ama cok zorkluklar cektim hatta suanda kacagim (:sevisim iptal oldu(:
slm buarada soru soracam nereye nasil soracam bilmiyorumyeniyimde nettede az zamanim var (: kutuphaneden giriyorum cunku cafe de saati 3 dolar (: sevisimi iptal ettiler gec kaldim diye onaylamada sizce ne yapabilirim su anda kacak durumdayim social securitym yok yane ne yapabilirim bilgisi olan varmi bide bu yuzden seneyede gelemiyecem usa ya galiba tesekkurler
65 gun oldu geleli, 4700 dolar brut kira ve vergi cikmis hali 2800 dolar kazandim. ah su kiram ucuk bi fiyat olmasaydi ne paralarim olcakti. daha onumde 3 paycheck var.ayrica evet guzel paralar kazanmissiniz arkadaslar ya![]()
Merhaba arkdşlar..anladığım kadarıyla herkes gittiği yerden memnun ve parasını çıkartamayn kalmamış gibi.Bende seneye gidicem inşlh ama acıkcası pekte bilgim yok giderken nelere dikkat etmem konusunda:/ bana yardımcı olurmusunuz acaba sizler hangi şehirlere gittiniz ?
cok seye dikkat et arkadasim bn suanda amerikadayim sirketim berbat global usa wat sakin yaklasma derim tam 21 kisi tanidim onunla gelen vede isinde sorun yasayan bnde yasadim 15 gun issiz kaldim herkes guzelligini anlatiyor ama cooook zorluklarida var sansina artik
galatasaraydakı globalmı ??
Peki.
S-pectacular
Şuanda 7 8 arkdsım amerikada benimde iş konusunda pek sorun yaşamadılar ama ben şehir konusunda kararsızım.Açıkcası birazda eğlenmek istiorum orda,kmisi sıkıldıgını sölüor çnkü giden arkdşlarmdan. yani hem iş hem eğlence olark sizce neresi uygun oluryada bu mümkünmü ? şuan bi arkdşm alabama da ama daha parasının yarısını bile alamamış erken dönüş yapma ihtimali bile var :S o yzdn gerçektn iyice araştrmam gerekior yardımlarınızı esirgemezsenz sevinirim
![]()
eglenmek istiyorsunbirisinden birisini sececeksın ...ya para ya eglence...
Peki.
tabi ki para para para![]()
I am from Kayseri![]()
Peki.
owww hemserim benim![]()
2 dedigin nedir ki ya
burdan 50 kayserli cikar en az![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks