S-pectacular
housekeeping in isi gercekten cok yorucu bi istir hele bide caliscain otel tutulan,kalabalik bi otel ise ya da tam tersi normal duzeyde bi oetl fakat calisan az ise isin daha zordur ama ilk 1 aya alisirsin 2.aya gina gelir nefret etmeye baslarsin![]()
demekki restoranlara ayni kriterlere sahipbiktimm ve donmek istiyorum ama donemiyorum kahretsin. housekeepingde en azindan tip var. hem en azindan sicak degildir ortam ve berbat sekilde yemek kokmuosundur heralde
![]()
housekeeping yorucudr..yer yer rahat oldgnu soleyende varsa bile herzaman pis isler arasnda sayilir..kapali alanda olan islerden sayilir..kapanir tikilir kalirsin duvarlarin arasina..eglenceli isler herzaman daha iyidir.. eglence parki gb sayet para cok da onemli degilse gozunde tabi senin icn
S-pectacular
bence her isin iyi kotu taraflari var bunu kisi kendine gore analiz etmeli
yani sicagi sevmeyen kisi icin h.k uygundur.
pis isleri kapali ortami sevmeyen kisi icin de rest. uygundur...
tuh erkek olmak varmis bu hayattaaaaaa![]()
S-pectacular
S-pectacular
hahaha valla yapmadim simdiye kadar da umariim yapmam da![]()
yok gelemiyecegimi soyle onlaraaaaa![]()
hahaha bakalim bi arkadasin insafina kaldik![]()
sankı o otel babamın![]()
Peki.
oyle oylee
çattık yaw hem de deli olanına![]()
Peki.
ben mi deli
sen mi![]()
ikimizde deli olabılırmıyız acaba...hanı water motır hesabı![]()
Peki.
hahahahaaa kaymakamim belediye baskanim hesabi olmasin![]()
arkadaşlar, otelde çalışıp memnun kalanlar hangi otellerde çalıştılar onu da yazarlarsa on numara olur
o zaman housekeeper odaları temizlemekle geçio ingilizceni odada tek basına temzlk yaparak nasıl geliştrebilirsin..hmm o zmn bu işe 1 puan veriyorum beni çalışmak yormaz ama iletişim etkileşim yoksa ne anlamı var..o zmn niye bu kdr talep goren bi iş bu anlamıs değilim :S
GüLümSe GüL GüNeŞee
hm o zmn housekeeper liğa neden bu kdr talep var anlamadım tum gun odaları temzlemekle geçiorsda gunun dilini nasıl geliştirebilirsin ki..
GüLümSe GüL GüNeŞee
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks