seninkisi baya uzun bir yolcukluk olacak gibi görünüyor peki sonrasında nasıl gitmeyi düşünüyorsun sovereign
seninkisi baya uzun bir yolcukluk olacak gibi görünüyor peki sonrasında nasıl gitmeyi düşünüyorsun sovereign
norfolk'tan taksi ücreti 95 dolar haberiniz olsun...
ben 60 dolara götürebilirim![]()
bu arada şampuan ve sabun gibi eşyaları yanıma almadan büyük valizle götürebiliyorum değil mi ? hala cevabını bilmiyorum ...
sovereign ben öğlen 1 gibi newyorkta olacağım senin bekleyebilirimayrıca büyük bavulda götürebiliyorsun onları
Şu an Williamsburg'dayım. Bushgardens'da çalışan arkadaşlar, bana complimentery ticket (çalışanlara verilen ücretsiz bilet) verebilir mi? Verebilirse, memnun olurum.
bende willimsburgdayim arkadaslar prime outletin yaninda kaliyorum. ben yanliz gelmistim buraya kfc de calisicaktim ama burda benimle ayni kontratti olan 10arkadas daha var danismanlik sirketimiz kaziklamis bizi ise giremedik. caresizce ugrasiyoruz biseyler bulabilmek icin. bu bos sikici gunlerimizde bush gardens biletimiz olsaydida keske birazcik dertten uzaklassaydik dimi. ozellden ulasirsaniz cok makbule gecer.. iyi calismalar herkeze..
Isler nasi arkadaslar williamsburgda? Bende newport newstaym dun basladm ise. Uno da serverm. Isler ters giderse o taraflara gelmemizi tavsiye eder misinz?
williamsburgda is yok burda is arayan cok kisi var uzun zamandır bulamamıslar. ben baska bir eyalete gitmeyi dusunuyorum is olmadıgı icin. gitmeden busch gardensı gormek lazım tabi.. bilet satmayı dusunen varsa burda talip cok bulabilirim sizin icin...
busch gardena yarin ise baslayacagim diye erkenden geldim 10 gun daha varmis bu ne dansik is arkadas... benim gorusme yapabilmem icin acilen laptop almam lazim.. busch gardenda odalarda kalan arkadaslar internet var de mi orada.. ona gore laptop alip ailemi aramam lazim buraya en yakin laptop alabilecegim yer nerdedir bilen var mi. burasi dagin basi yaw... acil yardim bekliyorum bu yaziyi geldikten yarim saat sonra yazdimm.. acil yardim lutfenn ..
Merhaba arkadslar busch gardensta çalışıyorum eğer bilet ihtiyacınız varsa bilet tedarik edebilirim size ucuz olarak.ihtiyacı olan arkaslar bna öz elden mesaj atıp mail adresini yada telini birakirsa ben ulaşırım.
dostum ucuz biletten kastiniz nedir? 10 dolara bilet bulanlari duydum eger oyleyse bana ozel mesaj atarsaniz 4-5 bilet almakla ilgilenebilirim.
arkadaslar suan virginia beach teyim bush garden a gıdecegım bana bılet ayarlayabılecek olan warsa sewınırım
buarada baya toplu bır sekılde gelecegız en az 7 8 bılete ıhtıyacımız war
ne kadara satıyorsunuz bıletlerı sıze nasıl ulasabılırım nerden alacagım sızden bıletlerı
gecen sene 10 ar dolara satılan bır yer var sana tarıf edeyım.transporteyşın steyşında colonial williamsburga giderken richmon roada cıkamdan once sagda bır dukkanda satılıyordu.
PS: gecen sene bilgileridir
pekı bu sene alabıleceım bır yer war mı??yada orada calısan arkadaslar bana ulasa bılırmı 8 tane cok acıl bılete ıhtıyacım war
ben trdeyım gecen sene satılıyordu o dukkanda bu sene nerde satılır bılmıyorum.ama international housing var dmv nin yanında ordakılere sor sana verirler
tamam tesekkurler
hem orda cok tr den ogrencı varıdr yada Azeriler felan varTurklerı severler onlarla konus kesın ucuza bulurlar
umarım ama ısımı son dakıkaya bırakmak ıstemıorum yaaa
busch gardensta calısan bırılerını gorursen onda vardır olmadı onun bır arkadasında mutlaka vardır.bende busch un baglı oldugu holdıngın otelınde calıstım bedava bılet verıyorlar calısanlara ondn alabılırsın yada satan var yane ucuza da
bende bu sene başvurdum ama bi türlü çıkmadı hala busch gardensta iş imkanı bekliyorum sabırla![]()
beklemeyın busch bu sene ınternatıonal ögrenci kabul etmıyor.bendenız iş sözlesmesı alıp gelmıstım ulkeye dönrken ama herkesınki iptal oldu.
sanmiyorum busch gardens ogrenci almasin.busch gardensin sahibi degisti belki bu yuzden simdilik dusunmeyebilirler ama ben ogrencisiz buch gardens dusunemiyorum... cok getirisi oluyor ogrenciler gelince ...
Peki.
arkadaşım sansan iyi edersın cünkü ciee ile anlasmasını iptal etti.
bilmiyorum busch gardens i gordunmu , orda daha once calisan ogrenci sayisini biliyormusun bilmiyorum ama burasi ogrencisiz olmaz, ogrenciler uzerinden cok getirileri oluyor.mart ayinda aciliyor tekrardan.mevsimden oturu kapaliydi ve sahibi sirket degisti, belki yeni bir karar almis olabilirlerde ogrenciler konusunda bilmiyorum....
Peki.
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks