Alıntı bikaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slm kardes bizde o tarihlerde orda olcaz buyuk ihtimalle 1-2 gune kadar bilet almayi dusunuyoruz biletleride bulduk aslinda..neyse 22 eylul sabah 10 da lasvegasdayiz hemen araba kiralayip 22-23-24 u orda gezip 24uaksam los angeles a gecmeyi dusunuoz 25 i sabah los dayiz 25-26-27-28 gezip 29 las vegasa geri donup aksam las dan newyorka uccaz..2 gece 3 gun new yorku gezip ver elini turkiye ....planimiz bu araba 22-29 eylul 250 dolara gelio las da alip lasda birakcaz simdilik 3 kisiyiz 1 arkadas daha gelebilir belirsiz suan ama 1 kisi daha alabiliriz.tabi daha iyi bi fikrin varsa uyariz bi goruselim istersennn tel no nu verebilirmisin.....tesekkurler
Plan iyimis, bnm donus ucak 28 eylul sabah las vegastan. Geziye 18-20 Eylul gibi de baslayabilirim. Telefon numaram 702 234 7381, telefonda daha ayrintili konusabiliriz. Biletleri aldiniz mi bilmiyorum ama az daha erken baslarsak bnm icin de iyi olur, Vegas + LA 1 hafta az bir sure gibi bence. Sadece 1 gun Hollywood Universal tutar zaten Six Flags parki, vegasta 2 veya 3 gun falan derken dusunmek lazim. Bu arada cok yogun calisiyorum simdilik, telefonla daha rahat ulasabilirsiniz bana. Ama sizin plan su ana kadarki bana uyan en iyisi, katilmayi isterim, beni de yaz listeye. Duruma gore siz gelmeden once 1-2 gun de kendim gezebilirim az gelicek olursa Iyi gunler...