Work and Travel
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: amerikada turkiye denince soylenenler

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Selam arkadaşlar ne zamandır yazamıyorum kusura bakmayın bu konuyu görünce yazasım geldi. Neyse 1hafta önce yaşadığımız olayı aynen aktarıyorum.

Nerdeyse haftada 2-3 defa yaptığımız olmazsa olmazlarımızdan olan 4 erkek 1 kız sahile inip içmeye başladık. Gırgır şamata derken 15 kişilik bi grup yaklaştı hi what's up filan. Bilen bilir sahilde bi "what's up" dedin mi hemen başlarsın ortamı yapmaya. Dialoğu aynen yazıorm. (Ne zaman hangi amerikalı konuştuğunu bilmediğimden amerikalı çocukların konuştuklarını Amerikalılar olarak geçicem)

Amerikalılar: What's up?
    Biz: Hey, what's up?
    Amerikalılar: Are you drunk?
    Ben: No, not yet...
    Amerikalılar: Where are you from?
    Bizden biri: We are from Turkey.
    Amerikalılar: Woww that's great!!!!

Ve bu cümleyi der demez tam önümde oturan arkadaşıma öyle bir yumruk gelir ki arkadaşım kendini sahilin serin kumlarında buldu.

Ben: Heyyyy!!!! what are u doin'?

O anda bana gelen başka yumrukla çizgi filmlerdeki o yıldızları görerek (evet o yıldızlar gerçek ) bende kendimi serin kumlara bıraktım. Kalktığımda arkadaşı yerde yumruklanırken gördüm. O anda Calm Down!!!! die bağırdım o anda bammmm bi yumruk daha yere düştüm. Tekrar kalktım yumruklanan arkadaşı yerden kaldırdım bammmm bi yumruk daha yerdeyim. Benim çevremde 6 amerikalı arkadaşımın çevresinde 7 amerikalı denk gelenden yumruk yiyoruz. Arada yumruk vurmadan önce "You better RUN" cümlesini duyuyoruz ama daha koşmaya başlayamadan bi yumruk daha yerdeyiz. O anda kaçmayı başaran 2 arkadaşın seslerini duyduk ve onlara doğru koşmaya başladık. Gittiğimizde arkadaş cep telefonuyla polisi arıyordu. Polis 2 dakika içinde geldi. Fakat o 15 kişi sahilde yer yarıldı içine girdiler. Bizim yabancı olduğumuzu anlayıncada pek ilgi göstermediler. Sorry diyip ayrıldılar bizde o dayağımızı yediğimizle kaldık. Benim burun patlak çene şişik, ilk yumruğu yiyen arkadaş zaten çok fena oramızda buramızda kanlarla Wal Mart'a gittik. Bide ordaki amerikalıların dalga geçmesiyle uğraştık. Buz alıp eve geldik..... Polisten hiçbi sonuç çıkmadı. Arkadaş hala yemek yiyemiyor. Benimde hala dudağım şişik. İşte böyle buna inat hala WAT'ım çok iyi geçiyor. Amerikada kavga zevkinide tattım diyorum. Gerçi dayak yiyen taraf biz olduk ama olsun Hala hayallerimdeki WAT'tan fazlasını yapıyorm. Bunu bi ara günlüğümede yazarım......

İşte Amerikada Türkiye denince yaşananlardan bi örnek göstermek istedim. Saygılarla...
    Konu fubar tarafından (10-08-2009 Saat 07:51 AM ) değiştirilmiştir.
    I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)