Merhaba ben ingilizce öğretmenliğinde okuyorum 3.sınıfta, Gazi'de okuyup da bu sene WAT'a katılacak arkadaşlar olarak burada toplanırsak birbirimize biraz da olsa yararımız dokunur diye düşünüyorum teşekkürler, herkese iyi WAT'lar
Merhaba ben ingilizce öğretmenliğinde okuyorum 3.sınıfta, Gazi'de okuyup da bu sene WAT'a katılacak arkadaşlar olarak burada toplanırsak birbirimize biraz da olsa yararımız dokunur diye düşünüyorum teşekkürler, herkese iyi WAT'lar
gaziden giden tanıdıklarım var siz nereye gidiorsunuz
new jersey ben
..................................
Konu harun_bjk tarafından (29-01-2008 Saat 11:59 PM ) değiştirilmiştir.
yok ya tanımıorum en azından aynı şubeden diiliz..ülkü benim adım
arkadaşlar ben new jerseye gidiyorum konuşabiliris istersenizzz
new jersey bölgesini biliyorum arkadaşlar
finallerden sonra gideceğiz biz...sezenali bildiklerin anlatırsan seviniriz
iletişim adresini verirseniz ordan konuşalım ayrıntılı
1-) Forumda iletişim adresi istenen çoğu kullanıcı istemediği halde insanları kırmamak için msn adreslerini veriyor olabilir. Rahatsızlığı ortadan kaldırmak için bu durum kural dışı
2-) Forumda birçok şirketin temsilcisi bulunmakta ve yardım bahanesi ile kişileri listesine ekleyip kendi şirketlerine yazılması adına baskı uygulayabilir. Bu durumu önlemek için bu işlem kural dışı
3-) İleri dönem watçılar için forumlarda kişisel bilgilendirmeler yerine herkes aklına takılan soruyu sorar ve cevap alırsa yararlı olur. Bunu sağlamak için bu durum kural dışı
admin (at) turkishwat.net
arkadaşlar biz de bizim bölümden arkadaşlarla new hampshire eyaletine gidiyoruz bi eğlence parkına o tarafa yolu düşen olursa görüşürüz bu arada arkadaşlarla finaller bittikten sonra gideceğiz uçak biletimiz boston havalimanına ayarlanacakmış,grubumuzda daha önce wat'a katılan bi arkadaşımız var şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar başka sorularınız olursa yine görüşürüz ii günler herkese
Konu wtfck tarafından (02-02-2008 Saat 12:23 AM ) değiştirilmiştir.
kimse yok herhalde gazi'den boşuna açmışım ben bu başlığı
Ben de Gazi deyim ama nereye gitceğim daha belli değil. Ama salı günü vize görüşmem var İnşallah vizeyi alırım. Ondan sonra gerisi kolay zaten
bnde gazideyim new mexico ya gidiyorm
bu yaz bende 3 arkadaşımla birlikte gidicez. Pennyslvania'ya ya gitmeyi düşüyoruz ama daha job offer'ı imzalamadık şuan bilgi toplama aşamasındayız orası ile ilgili.
Bilgili arkadaş warsa dinliyorum
Ben de Gazi'deyim. Türkçe Öğretmenliğinde. İngilizce öğretmenliğindeki 3. sınıftan 2 arkadaşımla Lafayette Louisiana'ya gidiyoruz.
bende new orleansa gıdıorum mefteyım
Forumda gazi den az öğrenci var demekki fazla araştırmadan gidiolar
Hakikaten kimse araştırmıyor neredeyse. Benim birlikte gideceğim arkadaşlardan biri öyle bi araştırma yaptık ki orada çekilmiş filmleri bile söylüyor. Bizi gönderen şirketin oryantasyonunda aynı bölgeye gidecek arkadaşlarla tanıştırdılar bizi ve gördük araştırılmamış hiç. Biz mi anormaliz yoksa
ben de gidicem.. ama seneye tabi.. gazi türkçedeyim
ben gazi elektronikteyim. 2009 yazı için gitmeyi düşünüyorum, şirket araştırıyorum?..?
merhaba.. bnde gazi. iibf deym.. 2009 yazı için düşünüorum.. ama her kafadan ayrı bi ses çıkıyor ve şirketler hakkında oldukça fazla kötü şeyler duydum buyüzden çok kararszm.. 1 kaç ark.la gtmei planlıors.. giden arklardan önereblceğiniz bi şirket yada şehir varsa...? genellkle giden arklardan duyduğum konaklama ve iş bulma konusunda verilen vaatlerin gidince fos çıkıo olması ve işsz kalma riskinin yüksek olması.. buyusden fazlaca tırstık bu işten.. yardımcı olablrseniz sevinirz.. :S
narsistcadı özel msj atamıorum üsgünm msj sayım 10 u geçmemiş çünqü.. (msjını cvplayamdım özelden k. bma cnm.. irtibata geçeblrseq sevinirim.. iice araştrm birbirimizi bilgilenrmeq lazım.. şimdiden teşekkrler..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks