Belirttigim gibi 30 saatin garanti dedi haftada, daha fazla vericegini de dusunuyorum. 7.25$ dan fena degil. Ayrica otellerde housekeeperlar icin tips zarfi olur, ordan da kazanma ihtimali var. Haftaya persembe calismaya basliyorum, ayrintilari yazarim. Konaklama da 75$ a falan gelicek haftalik. Burada is imkanlarinin olmasinin sebebini de yazayim. Burada degisim ogrencisi hic yok. Sehir nufusu da yasli. Buradaki Tropicana, River Palms, Harrahs ogrenci alacakti ama krizi bahane edip iptal ettiler. Ama simdi cogu full cekiyor ve elemana ihtiyaclari var. Sehre gelen olursa is ve konaklama konusunda yardim edicem. Burda benden baska 2 Turk daha var ama 2 si de adam degil. 10 gunden beri burdayiz 10 dk isimlerini ogrencek kadar tanisabildim, cok soguk, ve ukala davraniyorlar. Odalarina gittim kapiyi acmiyorlar, telefon ediyorum sallamiyor falan. Selam bile vermiycem artik, boyle ogrencinin de bunu gonderen sirketin de ta diyorum. Burda Turkleri rezil ediyorlar. Dedigim gibi sehre gelicek ogrenci olursa yardim edicem, kolay gelsin...
Bookmarks