Alıntı sefertunca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slm dosum bu isleri degistirirken sponsorun nasil onay veriyor sponsorun kim ?bende is yerimden memnun degilm ama isi birakamiyorum sen nasil yaptin?
Isleri derken fazla bir is degistirdim sayilmaz. Abd ye geleli daha 1 hafta olmuyor. Is olmadigi icin gelmeden once 2 defa degistirildi isim ve sponsorun bilgisi dahilindeydi. Hala da sponsor, TR deki danisman sirket ve hatta degistirilen isteki managerle bile baglanti halindeyim. Olmayan iste sponsor seni calistiramaz ki zaten. Benim sectigim islerde ya cok az saat vardi ya da acik is pozisyonu yoktu, bu yuzden degistirildi, keyfi degildi anliyacagin. Ama eger isin olup da memnun degilsen sponsorunun bilgisi dahilinde isten ayrilabilirsin. Keyfi bir isten cikma durumunda sponsorunun borusu oter ve dusuk bir ihtimal de olsa vizeni iptale kadar gidebilirler.
Sponsorun bana buldugu ilk is Pizza Hutta bir nevi bulasik yikamak ve haftalik 25 saat veriyorlar simdilik. Benim de isim pek iyi sayilmaz anliycagin. Ama etrafta bir suru issiz arkadasin oldugunu dusunursek keyfi hareket etmeni kesinlikle onermem, sonucta o iste 2-2,5 ay caliscaksin omrun boyu degil. Sevmiyorsan bile dayan derim. Kolay gelsin, iyi gunler...