ingilizce önemli
ingilizce önemli
dun de bana calistigim restaurantta bnim turk oldugumu bilen bi garson bana "oynama sikidim sikidim "in ne anlama geldigini sordu. kalakaldim oylece. nothing diyebildim. ne denir ki buna![]()
'don't dance sikidim sikidim'Ama sikidimları parmaklarını şıklatrak göstermen lazım
p
yaw forumdaki arkadaşlardan birinin anısı çok güldürüyor beni, belki okumuşsunuzdur.
Fiorex Eklemiş
http://www.turkishwat.net/guzel-dili...hlight=ordered
Bizim orada da bir arkadaş vardı. Nam-ı heryerde olan bir arkadaştı ancak ingilizce seviyesi biraz düşüktü.Yani sadece kelimeleri biliyordu.Bu arkadaş Six flagste food bölümünde çalışıyor.Yanındaki singapurlu çalışma arkadaşları sürekli bunun üzerine geliyorlar, eksik ingilizcesinden nemalanıp bütün işleri bunun üzerine yıkmaya çalışıyorlar.E tabi en sonunda bizim arkadaşta patlıyor.Bunlar söz kavgasına tutuşurken, Supervisor geliyor araya giriyor ve arkadaştan neler olduğunu anlatmasını istiyor ) Ortaya geçip ellerini açan namı meşhur şahıs aynen şu açıklamayı yapıyor:
"He....She.... Always.....Ordered me !! ..... Unneccessary ! Unneccessary ! "
Bunu duyan supervisorde gülme krizine giriyor )))
Ben buna bayılıyorum yaa![]()
Konu CoRn3TTo tarafından (14-07-2009 Saat 06:07 PM ) değiştirilmiştir.
bir rus kız tarkanı bılıyormus,bır sarkısının ıngılızcesını sormus tu bana,kuzu kuzu gelmek nasıl cevrılecekse artık![]()
Peki.
benim ingilizcem yetersiz..bakalım ne olacak?![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks