Vol2 de ***** ve *****ZEDEler olacaktir.7gun 10 gun 15 gun bisey demedik sabrettik.23 gunde ise basladik.Sorunsuz yere gidince zaten sirkete ihtiyacin olmuyor.Danismansin adi ustunde 23 gun bana yardim etmeyeceksen neyin danismanisin.Parayi alirken ayri davraniyorlar basin belaya girince ayri davraniyorlar.Ben sadece bir ogrenciyim 2300 dolar trink diye verdim mi verdim.Karsiliginda sadece DS-2019 formumu alma zahmetinde bulundu sirket.Soyle buyuguz,Sponsorlarimizla soyle iyi iliskilerimiz var.Sponsor iplemiyor bile bunlari.Karisikliklardi,Krizdi beni ilgilendirmiyo Alliancela globalvizyon arasindaki problemdir.Sponsorla Danisman arasinda anlasmazlik yuzunden ben 23 gun cepten yedim.Diger sirketler hakkinda bir bilgim yok.Size bir sey oneremem.Sadece Full-Self placement arasindaki farki iade aldik.Sunu biliyorum sadece Wat hayvan ticaretine donusmustur.Amerikada dogru duzgun is kalmamis.Rus-Ukraynalilar 2.isleri kapatmis durumda.Ve isin ilginc yani bu isi bende istemedim aceleyle emri vakiyle kabul ettirdiler.Hasili kelam GlobalVizyondan adamakilli hizmet alamadim.Tavsiye Etmiyorum.