Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: pedicapppp

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart pedicapppp

merhaba arkadslar

aranıza yeni katıldım. 3 yıldır wat la amerikaya gidiyorum bu yıl 4. defa hazırım ama batıya hiç gitmedim...gecen yıl sandiego da pedicap yapmış olanlar varsa bana bilgi versinler lütfen...kısaca söyleyeyim ben para kazanmak icin gidiyorum artık yani dil bülümü bitti...peedicap işinde ne kadar para var ortalama bir haftada ne kadar kazanılıyor..haftada en az ve en cok ne kadar kazanılıyor..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

pedicap yorucu ama iyimiş iş açısından, ama bu sene gidicek bir arkadaş bana pedicap için artık mezun ve master yapan öğrenciler alıncak sadece dedi, doğrumudur bu?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kazanacaın para senin çalışma saatlerine bağlı istediğin kadar çalışıyorsun diye biliorum ben yani istersen bi gün 15 saat çalış bi gün 3 saat o yönden rahat diye duymustum ama çok zorlananlar wardı gidip de ayakları fln su topluomus sürelki sürmekten ama baya para biriktirmişlerdii . yani katlanırım 3 ay diosan erkekler için özellikle çok ii bi iş

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı espiga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kazanacaın para senin çalışma saatlerine bağlı istediğin kadar çalışıyorsun diye biliorum ben yani istersen bi gün 15 saat çalış bi gün 3 saat o yönden rahat diye duymustum ama çok zorlananlar wardı gidip de ayakları fln su topluomus sürelki sürmekten ama baya para biriktirmişlerdii . yani katlanırım 3 ay diosan erkekler için özellikle çok ii bi iş
    BU KIZ HERSEYİ BİLİYO VALLA TEBRİKLERR ESPİ.. SENDEMİ GİTTİN AMERİKYA YOKSA COKMU ARASTIRDIN +1+1+1

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

florida'da bu işi yapan varmı?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

pedicap işi en son geçen sene yapıldığı ve bu sene ehliyet konusunda düzenlemeler getirildiği, dolayısı ile bu sene WAT öğrencilerinin pedicap yapamayacağı konusunda bir duyum almıştım.Araştırılması gerek. Yoksa pedicap sağlam iş.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

san diegoda pedicab gecen sene yaptım ancak bi daha yapmayı dusunmuyorum. cunku her gecen sene civisi cıkıyor bu işin. gecen sezon artık doyma noktasını asmıstı. sokaktaki herkes pedicab'e binse yine boş pedicab kalabilecegi zamanlar oluyordu buna ragmen bi cok işveren (bisiklet kiralayıcısı) yeni bisikletler sipariş etti ve yaklasık olarak pedicab sayısının 750yi bulması tahmin ediliyor. gecen sene rakam 500 civarındaymıs(bu rakamları bir isverenden duydum)

not: işveren icin calısanın kazanıp kazanmaması onemli degildir. onlar sadece haftalık kiraya bakarlar.ondan dolayı da ellerinden geldikce bisiklet sayısını arttırmaya calısırlar.

eger ki kızsanız gercekten cok iyi para kazanabilirsiniz. cunku amerikan erkekleride gayet abaza. ancak erkekseniz iş yapmanız guclesiyor. gecen sene bile sadece haftalık kiralarını ve karnını doyurabilmek icin calısan bircok insan vardı. iyi calısanlar veya yetenekli olanlar idare eder bi gelir elde edebiliyordu.

hepsinin yanında bu meslek kısın cok avantajlıdır ve yerel halkın icinde bu sayede ailelerini gecindiren insanlar mevcut ve bunun sayısıda gittikce artıyor. amerikalılar ve meksikalılar yazları onların işlerine çomak sokuldugundan karları cok dustugunden bizleri pek sevmez. ellerinden geldikce işimizi bozmaya calısırlar. bu da pedicabi gittikce ızdırap haline getirir.

hep kotu yanını saydım hiç mi iyi yanı yok. tabi ki var. bence iş iş oldugu muddetce cok eglencelidir. insanlarla diyalog kurarsınız veya dalga gecersiniz veya baska eglenceler yasarsınız ama iş eglencelidir.

ingilizce icin ne alemdedir diye merak edenler: san diego yazları kucuk bi turk sehri haline geldigi icin pek ingilizceyi gelistirmeye fırsatınız olmaz. geliştirmek istiyorsanız da para kazanmanız guclesir. bendeki en buyuk degisiklik kulak dolgunlugu oldu orta derecede. duydugumu biraz daha rahat anlıodum geldigimde ancak cok fazla kelime ogrenemedim ve cok pratikte yapamadım acıkcası(bunun sebebi benim zaaflarım da olabilir tabi ki

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar merhaba bizde bu sene bu işe gitmek istiyoruz iş seçmekte geç kaldığımız için en uygun bu iş gibi geliyor. 2008 de bu işi yapan arkadaşlar aylık yaklaşık kaç dolar kazandı masrafları çıkarınca?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende bu sene san diego ya gidiyorum pedicab yapıcam bakalım umarım pisman olmayız = )

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Zaten birçok iş içinde en zevkli olani pedi cap gibi görünüyor
    Fakat sayı çok fazla şu na san diegoda 650 bisiklet varmış
    umarım zevkli bir yaz olur

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar hic gitmeyin.... igrec sresli bir iş. benim düşüncem pedicap e para kazanmak için gitmeyin glenceye gidiin pişman olmassiniz... 2008 pedicap maduru olarak . ayrıca rda amerikali pedicabcilerle kavga cok ettim. trafik cezası yuzunden 1 hfta hapiste kalan arkdası olanda yine ben ) hic tavsıye etmem.. giderseniz eglenmee gidin para kazanmaya degil..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar pedicaplik yapacak olanlar san diego da kalacak yer işini ne yapacaksınız ? orada otel de kalmayın ewe cıkın genelde diolar...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks