Yok kanka Biz gelmeden wendys in job offer ını doldurmuştuk ve imzalamıştık.Sonra Burdaki sponsor şirkete yollamıştık.Buraya geldiğimizde Marta , sizin adınız benim listemde yok dedi.Sponsor şirket bilgilendirmedi dedi beni.Ama ben arıcam yarın görüşcem dedi olmazsa sizi mcdonald a sokcam dedi.Ve yarın geldi sizin işiniz olmadı mc donalds a girceksiniz dedi.Bizdeburdaki sponsor şirkete mail attık neden wendys olmuyo die ,biz onun job offerını imzaladık die fakat marta bizi mc donalds a almaya çalışıyo die.Onlarda wendys de full tim çalışamayacağımızı eğer martanın dediği gibi mc donalds a geçersek orda full time çalışacağımızı söledi.bizde kabul etmedik.Yani kısacası kendi hatalarını bize mecbur kıldırtmaya çalışıyolar.Bizde kalktık gidiyoz new york a orda iş bakıcaz.Olmazsa gezip geri döncez başka yolu yok.Ama istanbulda ki şirketimimle ciddi ciddi papaz olucam orası kesin.Çünkü bizi wendys die gönderiyo fakat burda olmayacağını söylüyor.Verdiğim parayı sonuna kadar alıcam... Bu arada amerikada ki şirkette bize başka bir iş bulamayacağımız söylüyor.istanbulda ki şirkette hazır iş yok diyor.O yüzde new york a dönüp orda bi kaç gün iş arıcaz orda kalmaya çalışcasz.