çok teşekkürler.
çok teşekkürler.
arkadaşlar pigeon forge inn motel nasıl bir yer?haftalık ne kadar?internet bağlantısı sürekli var mı?orada bulunan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
bn pigeon forge inn de kalıyorum. evet internet bağlantısı sürekli var. odalarda genelde 4 kişi kalınıyo aylık 200dolar ama haftalık fiyatı tutturabildiklerine veriyolar mesela haftalık 60küsür dolara kaln da biliyorum 50 dolara kalan da. ilk geldiğimde bnm oda arkadaşım yoktu geceliği 27dolar istediler başka birinden 17 dolar istemişler gecelik ücret bu şekilde yani kimi ne kadar kazıklayabilirlerse derdindeler. ilk günden arkadaş buldum da vermedim o parayı allahtanoda içinde yemek için gerekli herşey var mini buzdolabı mikrodalga kahve makinesi gibi. türk sayısı çok çok fazla kimisine göre avantaj kimisine göre dezavantaj artık sen değerlendir orasını kendince. bi de oda temizliği haftada1 oluyo çöpleri genelde kendimiz çıkarıyoruz oda çk pislenmesin diye bunlara kalsa haftada1 çöp alıyolar.genel olarak idare eder gerçi verilen paraya göre gayet iyi bn ilk geldiğim gece harika bi otelde kalmıştım geceliği 74 dolardı hizmet de ona göreydi
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks