ben halaa vize görüşmesine girmedim 28 inde gidecem alaskaya çok geç olur mu_? o tarihlerde gidecek olanlarla irtibata geçelim gitmeden.
ben halaa vize görüşmesine girmedim 28 inde gidecem alaskaya çok geç olur mu_? o tarihlerde gidecek olanlarla irtibata geçelim gitmeden.
bende istanbuda ayın 15inde girdim ama hala yok.ve 2 gün sonra gidiyorum
(arkadaşlar nereyi arıyoruz ben 0212 3404444 üm aradım ama bir pin numarasından filan bahsediyor.bilgi almak için para mı yatırıcam?20 dolar iş bankası diyor.başka numara varsa verirmisiniz arkadaşlar çok acil!!
wat için başvurular sona erdi mi ya da ne zaman sona eriyor bilen var mı(bu yaz için)?
başvurular devam ediyor.. ben de vizemi aldım ama uçak bileti bekliyorum ayın başı için ..
niye önermiyorsun hocam bu saatten sonra?
bir de h2b başvuruları ne zaman oluyor bilen var mı?
h2b başvurusunda şirket benim daha önce çalışmış olduğum işverenimle irtibata geçip daha önce wat statüsünde çalışmış olduğum yerde bu sefer h2b statüsünde çalışmamı sağlayabilir mi acaba?
Niye mi dersen ; pasaport var ve yeterli sürede uzatılmıs kabul etsek bile iş bulup DS icin form doldurup gönderip, konsolosluktan randevu alıp DS gelmesi ardından vizeye girmesi vs derken en az 1 ay gecer. Gidicek arkadas Temmuz sonu veya Agustos basında gitmeyi kabul etse bile işveren 1.5 ay için işe ögrenci kabul etmez. Bu yüzden, bilmem anlatabildim mi...
ben ağustosta başvurdum okulum hazıran sonu bıtıyo diye iş bulamadılar millet şimdi başvurmaktan bahsediyor şaka gbi gerçekten yaaa...
benim 30 gün oldu hala göndermediler pasaportumu yanlız degilsiniz![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks