bende buraya gelene kadar yasadıklarımı anlatmak istiorum
pazartesi günü uçağım vardı ve pazar günü ben hastanede kolumda serum yatıorum bi gün sonra ucağım var hatta saatler kalmıs ben ne haldeyim evin en küçüğü olduum için evdekiler benden kötü olmus gidemessin bu halde diye tepemde dikilmişler annem ağlıo falan bende cok kötü olmama rağmen gülümsemeye calısıorum gitmeme engel olmasınlar diye ben cok iim diorum ama alakası yok ölüorum yani neoldu diye sorarsanız cumartesi günü gidiceğim gün yaklastı diye kuaföre gittim fön falan çektiriorum yüzümde kuruluk vardı kuaförüm bi krem verdi bunu sür hic bişiin kalmaz diye dudaklarınada sürebilirsin yatmadan önce kuruluğu alıo falan dedi kuaför milleti işte bende tanıdık ayıp olmasın falan dedim tamam dedim aldım aksamda almısken kullanıım dedim cumartesi gecesi işte sürdüm yüzüme dudama falan yattım gece su içesim geldi su içtim ama dudaklarımda o aptal kremin oldunu bilmiorum kremli suyu iç sen krem zaten iğrenc bişi kokuo falan sonra yattım bir karın ağrısı ölüorum allahım kusuorum heryere falan derkennn gözümü acil de açtım herneyse anne ben iyiyim die zorla gülüorum falan sonra beni öle gördükleri için hastaneden cıkardılar yarın gidicem ya markete gitmek istedim hemde ii oldumu görürler die düşünüorum içlerinde sıkıntı kalmaz diyorum tam markette alısverişimiz bitti bütün aile markette kasaya geldik sepettekileri kasaya koyarken birden başım döndü küt aşaaa gözümü açtımda yine arabadaydım yine iyiyim sadece uykum var anne walla iyiyim ben diyorum ama ölüorum bu arada ayaklarıma kadar uyuşmus vaziyette. eve gittim uykum var diye yattım ama uykudan diil ağrıdan ölüorum ayağa kalkamıorum cünkü basım dönüo. snra bi kaç saat uyumusum kalktığımda aksam 7 di. ve iyi oldumu göstermem gerekti arkadasımda gelmiş beni bekliodu son kes göriim diye bu sebeple dısarı cıktım cok iyi oldumu sölüorum hala.. oturduk falan bu arada srekli annem arıo yarım saat içinde döndüm ama yarım saat içinde 10 kere aradılar. eve geldim iyi numarası yapıorum atesim var. sonra sabah oldu ucağa yetişmem gerekio bizimkiler iyimisin diyo cokk iiyim falan diorum hernese öle ağladılar falan bindim uçağa new yorkda indim maine e geçmem için boston yapmam lazım önce 13 saat uçmusum bide 6 saat boston otobüs bunları bulana kadar tekrar öldüm dirildim sonra south stationdan north stationa 2 valizle gecerken yine bi ölüm tehlikesi yasadım he bide sürekli yanıma birileri gelioo nereye gidiosun tekmi geldin where r u from gibi sorular soruo hepsine de erkek arkadasıma geldim beklio beni falan diorum
patronuma mail atmıstım ordayken bu su saatte geliorum trenden beni alın die bide housingim available olsun demiştim oda cvp atmıstı okey falan işte tren istasyonundayım gece 2 ve kimse yok. taksiyi gec bir insan bile yok biraz bekledim işte türk bi kaç kişiyi gördüm trende nasıl sevindim anlatamam onlarla geldik. otele geldim adam yok kimse yok allahım nerde kalıcam gece olmus 3 neseki bu türk arkadaslarım evlerinde yer açtı bana tabi o sırada ağlamamak için kendimi zortutuorum cok kötüydü yorgunum ölüorum falan. annemi aradım ulasınca ara dmişti nasılsın kızım nasıl oralar kaldıın yer falan dedi bende cvp verdim hayatımda hic bu kadar güzel bi yer görmemiştim kaldığım yer prensesin yeri gibi. yolculukta süperdi hersey süper annecim....