omar benim gideceğim yer brain head diye geçiyor. cedar citye yakın. ne zaman gidiyorsun sen
omar benim gideceğim yer brain head diye geçiyor. cedar citye yakın. ne zaman gidiyorsun sen
bende housekeeping olacam. wisconsin wilderness resort te .
Forza MT.RUSHMORE ! in SOUTH DAKOTA,KEYSTONE !
EskiŞehir !
huosekeeperlık bana da mantıklı geliyor ama çalışma saatleri az olur sanki. tam bilmeyecem ama 8 saatlik çalışma zor alınır heralde
bizde bir arkadasım ile beraber Ohio'nun Put In Bay sehrinde otelde housekeeper işi yapıyoruz ve en fazla su ana kadar 5 saat calıstıgımız oldu ki oda bugünyani baska bir iş sansın olmazsa cok fazla calısma imkanın olmayabilir...
hmm, ek iş olmadan zaten olmaz da, tip falan varmı çalıştığınız yerde
housekeeper işinin iyi taraflarıda var tabii tip sansı oluyor arada hiç beklemediğin bir anda ilaç gibi geliyor,ayrıca odaları temizlerken buldugun acılmamıs yiyecek ve içecekleride izin dahilinde alabiliyorsunböyle dedimde acılmıs ve bir kısmı yenmiş yiyecekleride istersen alabiliyorsun
ama dediğim gibi sadece housekeeper işi gitmez biz mesela aynı otelde gecede camasırhanede calısıyoruz ancak yetiyor...
Konu hakan_fb tarafından (19-07-2009 Saat 04:38 AM ) değiştirilmiştir.
Housekeeper'lık kıyak is arkadaslar..
Calısma saatlerı cok az deil..otellere gore değisebiliyordur ama..Ben 6.30-7 saat arası calısıyorum..
Odalarda tip cıkma sansı cok..Eger otelınızde supervısor sizden once girip almazsa..Gozleri iyi acacaksınız..
Stay over odalarda yemek icmek serbest..karın guzel doyuyor..Bu da iyi bir imkan..
Genel olarak kıyak yani![]()
EskiŞehir !
günde 17 oda mı ? baya cokmus..otel lux diyorsun iyi tip olur..gozunu ac bırakma supervısorlara..alınca tipi odadan cok muthis keyif oluyor..odayı temızleyiveriyorsun hemen![]()
EskiŞehir !
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks