Banu dene de şu resimlere bizde bakalım bende face yok ya![]()
Banu dene de şu resimlere bizde bakalım bende face yok ya![]()
Don't Give up
çok güzel fotolar canım gerçi bunların hepsini gördüm ben ama =))) ilk yorum yapan ben olayım![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
merak eetme bebegım senden baska da yorum yapan olmaz:P
cekılırsın cnm cokaz o fotlar face de 300 tane var :P bunlar secılıp konuslanlar rıca ederım yenı ogrendım foto koymayı o yusden gecıktı![]()
seçilip koyulanlar olucak tabe![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
pufff ismdi resim flnda gorunce bi garip oldum 2 gun sonra yolculugum baslıyor stress heyecan birazda ozlem basladı gibi gibi..
gecmis olsun valizler icin ama genel olarak guzel bir yaz gecirdigine ınanıyorum... bol bol eglenceler herkeze.. sansımız acık olsun =)
çok güzel fotolar teşekkürler banu paylaşım için.sana iyi WAT lar dilerim![]()
bu ilk sayfayı birde son iki sayfayı okudum.watı güzel geçenlerdensin ne güzel2009 wat günlüklerine girdiğimde virginia beach yazısını görünce hemen daldım.çünkü bizim arkadaşlar orada çalışıyor.büyük ihtimalle eylülün büyük bölümünü orada geçireceğim
hep geziyoruz demişsin o kadar gezilcek yer varmı orada ya nerelere gidiyorsunuz?
![]()
hey merhaba arkadaslar...
nereden baslayacagımı bılmıorum ıı yanlarından mı yoksa kotu yanlarından mı baslasam kestıremedım en ıısı ıı yanlarından bahsedeyım..
hersey suanda yolunda gıdıor ısım konusunda bır problemım yok ıs verenım ıı gercı cok saat vermeseler de en azından benı gecındırıor aldıgım para. gelelı ıkı ay oldu ve o kdr eglencelı gunler gecırıorum kı arada uzuldugum sıkıldıgım gunlerı unutturuor en azındanarkadaslarım cok ıı ev arkadaslarım etrafımdakı ınsallar cok ıı bole gıdıor zamanım.... ıngılızce konusunda sunu soyleyebılırım sız konusmak ıcın cabalamadıktan sonra hıcbır b.. ogrenemezsınız. ınsanlarla konusmayı deneyın cıkın gezın edın yoksa gelmenızın bır mantıgı yok he yok ben gezcem dersenız yorum yok
ama emın olun benım ıngılızce suanda felaket oldu ..
ısın kotu yanı ıse harcadıgım parayı hala cıkarabılmıs degılım cnk ev kırası yemek derken gıdıor aldıgım para :S oyle ucuz da degıl hıcbırsey walmart fln yok cnm kım demıs ucuz dıe neyse hava desen ondan da kotu paso yagmur yagıortravel kısmını da planlamaya calısıoruz ama bu aldıgımız parayla mumkun degıl sadece ny yapar donerız artık eve
![]()
su ny ısını de ayarlasak ıı olur toplu olarak gezsek daha makul olabılır bencedeama benım donus tarıhıme kımse uymayacagı ıcın bu bıras zor neyse ona da bakıcaz artık ....
bu arada o kdr para aldım elıme gecen tek sey bı fotograf makınası ayakkabı kıyafet gusel bır yemekoldu
Guzel fotograflar tesekkurler ekledigin icin .Virgina 'nin cok guzel oldugunu duydum insallah gormek nasip olur ... Is durumlari nasil ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
canım vırgınıa gusel fln degıl ben hıc begenmedım keske bılseydım gelmezdım tabı gezmeye gelınır o ayrı ama benım canım sıkılıo arkadaslarım olmasa :S tabı yıne de sız bılırsınız gelın gorun
benim yazdığıma cevap vermemişsin ama olsun.sanırım sorumun cevabını burda bulabilirim.ama şu soru takıldı kafama.bir yazında çok geziyoruz falan demişsin.bana göre gezilcek yerler varsa güzeldir.(sana göreyi bilemem tabi)ama bu yazındada güzel falan değil demişsin.ne açıdan güzel değil?ben iki haftaya yakın orada kalacağım arkadaşlarımın yanında.güzel değilse daha kısaltayım alternatif bir şeyler araştırayım![]()
Selam banu. Bende virginia'daym. Va beache 40 mil uzaktayiz. Dun va beache geldk gezme niyetiyle. Bikac Turk arkadasla konustuk, bikac hafta sonra rus'larin donecegini, is imkani olabilecegini soyledi. Sen ne dersin? Su an haftada 100-150$ kazaniyorumbundan ii is vardr heralde. Va beach fena bi yer degil ama bizim sahillern hic biriyle kiyaslanamaz. Sana ii sanslar. Is konusundaki soruma cvp verirsen sevinirim. Kib, ii geceler...
tekrar merhaba uzun zamandan sonra forum aklima geldi ve birseyler yazmak istedim. 2009 yazi benim icin cok ilgincdi. en basta bavul da yasadigim sorunlar, kalacak yerde yasadigim sorunlar fln filan bunlarin hepsini atlattim gecti gitti. ise basladim daha sonrasinda tabi iste hic problem yasamadim cnk zor olan bir tarafi yoktu. gayet gusel bir is sureci gecirdim.virginia beach de aslinda cok da gezilecek bir yok ama eger altinda varsa gayet istedigini rahatca yaparsin burda. gerci sadece burasi icin gecerli degil usa in heryeri icin bu durum gecerli. araban varsa rahatsin.cok eglendigim gunler gunler oldu araba kiraladik bush gardens eglence parkina gittik. inanilmaz bir yerdi.gorulmeye degerdi yani.daha sonra bi hafta sonu outlet lere gittik deli gibi alisveris yaptik . aldigimiz parayi bi gusel harcadik. artik calisma vizemin sonuna gelmistim ve 4 arkadas tatil plani yapmistik ve tam 7 gunluk tatile gittik. guzel bir jeep kiraladik.virginia beachten yola ciktik.new jersey,new york,niagara falls,philadelphia,washington DC e gittik. cok guseldi tavsiye ederim her bir sehir gorulmeye deger.biletim normalde 19 ekimdeydi benim ve ancak 6 sina yer bulabildim.suanda onu bekliorum.bu arada evden de cikmam gerekior iki gune bende hava alaninda beklemeyi dusunuorum. nasil olucak bilmiorum.artik hayirlisi gececek bir turlu zaman. bu arada 2010da da kesinlikle usa dayim.gorusmek uzereeee.![]()
Vay be Izmir 'de konusmustuk simdi ben burdayim sen de geleceksin bircok arkadasta geldi ... Bende simdiden 2010 planlari yapiyorum .Suanda GS gol yedi cok uzuldum .![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
hahhahahhahah .. pardn ya bır an sevındım ya ben donmek ıstemıorum kı ya alıstm pffff yakında dafoto eklıcem
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks