21 haziran air france uçağıyla new york'a uçan arkadaşlar; toplanalım burada.
21 haziran air france uçağıyla new york'a uçan arkadaşlar; toplanalım burada.
benim 22 haziran airfrance jfkya
chemical engineering&maths&physıcs....
en sonunda benim gideceğim gün için de konu açılmış. ben de air france ile gidiyorum ama newark benim new jersey e bağlı sanırım. sen jfk ye mi ineceksin forlife ?
21 Haziran 2009, Air France ile İstanbul - Paris - Newark
evet 9 uçağı. istanbuldan kalkacak uçağın numarası :Air France AF2391
aynı uçakta olcaz o zaman
vay iyi ya o zaman havaalanında da karşılaşırız zaten. ben 20sinin akşamı atatürk havaalanına inip sabaha kadar beklicem. benimle aynı yere gidecek bi arkadaş daha var o da var bizim uçakta. eminim bizden başka da vardır. artık zaman da baya daraldı ama hala moda girebilmiş değilim. şu finaller bitse çok mutlu olucam.
sorma aynı dert bizde de var sınav moduna mı gircez amerika mı anlayamadım istanbula gitmeden de konuşuruz
ben new york jfk'ya ineceğim. uçağım, 15.25 'te istanbul atatürk'ten kalkıyor. var mı bu uçakta olacaklar ?
Konu for life tarafından (15-06-2009 Saat 12:11 PM ) değiştirilmiştir.
21 haziran air france yolcuları çok yok galiba. ses seda yok sizlerden? yok mu jfk'ye inecek. haber edin de haberleşelim
İzmir'den katılan herkes bu uçakta galiba
sınav tarihlerinden olsa gerek
Moda o kadar çirkin bir şeydir ki, altı ayda bir değiştirmek zorunda kalırlar.
dokuz eylül üniversitesi sağolsun...
20 haziran son sınav tarihi koyarak bizim 2nci iş olayını baya bir zora soktu. bizden önce giden bulgar ve ruslar bütün 2nci işleri kapacak.
beyler toplanalım ya parise kadar beraber takılırz :P ben sdü de okuyorum kuzen deüde olduğu için onu bekledim herkes gitti sona biz kaldık hadi bakalım son yolcular :d biz en arka sıradan check in yaptırırız muhtemelen söyleyin yer verecek hatunlara arkalara yakın yer versinler halay falan çekeriz parise kadar
herkes izmir'den çıkıyor bu tarihte. hayır ben de izmir'de okuyordum da ailem istanbul'a yakın olduğundan istanbul'dan çıkıyorum. izmir'den çıkan arkadaşlar istanbul'daki uçağınız kaçta?
21 haziran air france 15.25 new york uçağına bulamadım birilerini gitti
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks