3 MP Kamera
VGA Video Kayıt
Auto Focus
7.2mbps hsdpa
cpu 600 mhz ram 256 mb
%20 ye varan daha uzun batarya süresi
Almayı düşünenlere şimdiden hayırlı olsun
3 MP Kamera
VGA Video Kayıt
Auto Focus
7.2mbps hsdpa
cpu 600 mhz ram 256 mb
%20 ye varan daha uzun batarya süresi
Almayı düşünenlere şimdiden hayırlı olsun
Konu manhattan tarafından (09-06-2009 Saat 02:31 AM ) değiştirilmiştir.
süpermiş acaba kontraksız nekadar ?
750$ 'dan assagi olacagini sanmiyorum acikcasi ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
su an kontratsiz satilmiyor. At&t 2 yillik anlasma karsiligi veriyor
Yakinda kontratsiz satisa baslarlar
Turkiye'ye de 19 agustosta gelecek
Ya arkadaslar laptop almak icin onerdiginiz yerler var mi cunku bakiyorum bestbuy'da ki fiyatlara acikcasi turkiye ile cok fark yok arada. dolarin yuksek olusu kotu etkiliyo. ortalama laptop fiyatlari guzel bisey 1100 dolar falan e bu da yapar 1.700 tl. Peki ayni kalitedeki urunu 200-300 tl fazla vererek turkiyeden almak daha mantikli degil mi. hem ustunde turkce harfler olcak falan. artik eskisi gibi laptop fiyatlarinda ucurum yok galiba
2000tl lik laptop için:
Tr de kdv nin %10 düşmesi + Doların normalden 0.20 krş artması sonucunda 400 tl ye yakın fark kapandı.
Şuan tr de ki laptoplarla arada 300 tl falan oynuyor. Eskiden 700 falan oynardı. Dolar düşer, tr deki kdv de eski haline gelirse abd den laptop almak yine karlı olacakAma 200tl fark oynuyorsa abd den almak mantıksız. 200 daha verip tr den türkçe klavyeli garantili alırım.
bu iphone için kontrat 2 yıl süreyle amerikadamı kullanma şartı getiriyo. yoksa beli bi ücretmi ödemek zorundasın. ben kontratlı alsam telefonu burda kullanamammı?
arkadaşlar bu haberi ben de duydum. 32 gb si için 299 $ deniyordu haberde. bu sözleşmeli oluyor değil mi? sözleşmeli - sözleşmesiz farkı nedir ? sözleşmesizinin çıkmasını bekleyen bir kişi sözleşmesiz alırsa ne kaybeder, yada neden daha fazla ödüyor. sözleşmenin ona ne avantajı var. bu konularda bilgi sahibi kişi hiçbir şey bilmediğimi düşünerek beni , açık bir dille aydınlatırsa sevinirim, saygılar ... ( özelden de mail atabilirsiniz. )
Kontrat imzalamadan telefon alabilceğimiz bir internet sitesi biliyormusunuz_? Biraz bakındım ama kontratsız şekilde alabilinecek doğru dürüst bir telefon yokiphone, blackberry yada sony ericsson w995 arıyorum
![]()
İnancımızdan şüphe duyanlar, O gün geldiğinde anlayacaklar.. uA|KaЯŞı lıksız bir sevda bizimkisi..
ebay.com dan bakabilirsin orda yüzlerce var
Evet sözleşmeli 16 gb 199$, 32 gb 299$.
Türkiyeden örnek vermek gerekirse. Turkcell de satılan sözleşmeli 3g iphone fiyatı: 299 TL. Sözleşme olarak ayda 105tl x 18 aylık sözleşme imzalıyorsun. Telefonu toplam 2189 TL ye almış oluyorsun.
Telefonu alınca turkcell hatıına 18 ay boyunca aylık 150 dk + 150 SMS + sınırsız internet paketinin ücretsiz sahibi oluyorsun.
Her ay ortalama 125 dk konuşup 100 mesaj attığını ve faturanın ortalama 75 tl geldiğini varsayalım. Sözleşmede her ay 150 dk + 150 SMS ücretsiz hakkın olduğu için aylık 75 tl telefon faturası ödememiş oluyorsun. 18 ay için 1350 tl yapar.
2189-1350= 839 tl ye iphonu almış gibi oluyorsun.
Özetlemek gerekirse fatura parasını bi nevi telefona vermiş gibi oluyorsun.
--------
Numara taşınabilirliği çıkana kadar tr için uygundu sözleşmeli iphone almak. Ama şuanda görüşme ücretleri çok düştüğü için tr den sözleşmeli almak mantıksız.
------
Wat öğrencisiysen amerikadan sözleşmeli iphone alamazsın.
-----
Sözleşmesiz iphone alacaksan ebay.com vb. sitelerse satılıyor. Sözleşmeli ile sözleşmesiz arasında özellik, şekil vb. bi fark yok.
---
Biraz karışık oldu ama idare et artıkAnlamadıysan anlatırım tekrar
Walla ben anladım anlamadım arası ama bişi sorcam şimdi sözleşmesiz 3G alırsak bununla neler yapabiliriz hangi özelliklerini kullanablirz veya kullnamayız ve ne kadar dır ?
Don't Give up
arkadaşlar bende iphone3G var ama benim beklentim yeni iphone da 2.kamera olmasıydı ve beğenmedim bu yeni iphone u ve almayı düşünmüyorum onun yerine NOKIA N97 almaya karar verdim![]()
bence iphone3g'nin fiyatları çok düşer bu fırsatı değerlendirmek lazım sonuçta ne kadar çok fark olabilir ki yeni çıkan modelle?ayrıca amerikadan 650 dolara iyi bir laptop bulmak mümkün..buda yaklaşık 1 milyar yapıyor..1 milyara Türkiye'den ancak 500mb ram laptop alırsın![]()
ebay.com dan alışveriş için Amerika'da kredi kartımı çıkarmak gerekiyor?
Sözleşmeli ile sözleşmesiz arasında özellik, şekil vb. bi fark yok. Herşeyi kullanabilirsin. Apple sözleşmesiz olarak satmadığı için fiyatı bu kadar diye birşey söylemek mümkün değil. ebay.com da satılan iphonelara bak. Ortalama bi fiyat bulursun.
Sözleşmeli veya sözleşmesiz 299$ a iphone alma şansınız yok.
hayır. paypal üzerinden trdeki kredi kartı, bankamatik, sanal kart vb. ne varsa kullanabilirsinDEMIR17 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Ben 4G bekliyordum hatta birkac yerde tanitimi vardi,bu S nereden cikti anlamadim,umrim 3G lerin fiyatini dusurur![]()
2g e razıyım ben onu bile alamıoq
sucks !
n97 mı yksa ıphone 3g s mı??
bu yeni model çıktığında(19 haziranmı ne diyodu) eski modellerde yarı fiyatına düşecekmiş. haberlerde izledim![]()
Az önce haberlerde de gösterdi ve ABD'de 199 $ ile 299 $ arasında satışa çıkacağını söyledi.
899$ http://cgi.ebay.com/Apple-iPhone-3G-...3%3A1|294%3A50
650$ http://cgi.ebay.com/Apple-iPhone-3G-...3%3A1|294%3A50
549 $ http://cgi.ebay.com/NEW-APPLE-IPHONE...3%3A1|294%3A50
Listenin Tamamı (ürünler hiç açılmamıştır) http://catalog.ebay.com/Apple-iPhone...=p4295.c0.m282
Konu aCHeRoN tarafından (10-06-2009 Saat 01:58 PM ) değiştirilmiştir.
İnancımızdan şüphe duyanlar, O gün geldiğinde anlayacaklar.. uA|KaЯŞı lıksız bir sevda bizimkisi..
sözleşmeli, sözleşmesiz, ebay, apple satılan iphoneların hepsi aynı.
fiyatların farklı olması çok normal. Açık artırma üzerinden satılıyor ürünler. Açık artırma bitiş tarihine 1 saat kalan ürünlerin son teklifine bakarsanız ortalama fiyat bulabilirsiniz. Çalışma prensibi gittigidiyor gibi. 400$ yazan fiyat 750$ ı falan rahat bulur.aCHeRoN Nickli Üyeden Alıntı
bence bu telefon galatasaraylılar için tasarlanmış. iphone 3GS
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks