Work and Travel
Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerikada Yemekler ve Saglikli Beslenme

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diger baslıkta yazmıstım ama görülmemis galiba.
    Mc de calısmıs birisi olarak domuz olayı o kadar da abartıldıgı kadar degil. Sabah saat 10 civarına kadar domuz eti pisiriliyor sadece. Sonra nerdeyse bütün gün grilllere hic domuz eti konmuyor beef, chicken flets, vs pisiriliyor. Gelen et kolilerinde de cok iyi hatırlıyorum %100 beef yazıyordu. Domuz eti yok yani Big Mc , Cheeseburger, Hamburger, vs tarzı ürünlerde. Burgerlarda sadece 1 tanesinde domuz eti vardı o da galiba Crispy Chicken Club olması lazım. Sabah menülerinden ( Domuz eti pisen ) sonra da ocakları iyice temizlerdik, gün boyu da ara ara tabi. Ögleden sonra saat 3 te 5 te alcagınız Hamburgerin domuz etiyle alakası olmaz yani. Benim önerim yagda kızarmıs tavuk tarzı seyler. Yagda kızarmıs da her ne kadar saglıklı olmasa da ( Zaten Mc ler baslı basına saglıksız ) en azından Domuz etiyle %500 alakası yok Bence Nuggets, Crispy Snap Wrap , Crispy Chicken Classic tarzı seyler yiyin ve özellikle Hot & Spicy deneyin derim. Marketten ve dısarıdan alırken de '' ham, bacon, pork '' , etc yazısına göre almayın. Etli olup da fiyatını ucuz buldugunuz seylerde de büyük ihtimalle domuz eti vardır, bunu da aklınızda bulundurun...
    Bende Burger King de çalıştım daha önce ve Burger King'teki bütün menüleri hazırlanışları dahil en ince ayrıntısına kadar biliyorum. Hatta salataları bile ben hazırlayabiliyorum. gece vardiyasında tek başıma calışmıştım bir manager vardı sadece siparişleri alıyordu.

Sabah, zaten domuz eti yemem diyen birisi Burger King ve sanıyorum ki arkadaşın dediğine göre Mc'den de uzak durması gerek. Nerdeyse herşey domuz etinden ama etsiz şeyler alabilirisniz peynirli yada reçel türleriyle yapılan sandwichler yada yumurtalı....

onun dışında normal menüde.... whopper gibi ızgara menülerinde kesinlikle ne etinde ne yağında ki yağ yok zaten ne de konulduğu yerlerde en küçük domuz ürünleriyle temas yok.... ama diğer tüm yağda kızartılarak hazırlanan menüler domuz eti içeren menülerin kızartıldığı yağda kızartılıyor... Mesela bacon ların kızartıldığı yağda. Patates kızartmasını buna dikkat edenelr rahatlıkla yiyebilir, onun yağı ayrı sadece patates kızartılıyor o yağda...

Ben zaten bilinen bişey ama yine de uayrıyorum olabildiğince az yemeye çalışın... whopper lar pişerken n asıl is duman ve ateşin içinen geçiyor görseniz içinden akan o yağda cabası... yağda kızartılanlar zaten hiç yenmez simsiyah oluyor o yağ bir saat sonra...

3 ay çalıştım hiç Burger'da yemek yedim mi, evet bazen... kendim yaptığım için her ayrıntıya dikkat ederek, Burger'da olmayan özel menü kombinasyonalrı yapıyodum zaten

çok gelen türk arkadaşlar vardı hepisne bedava dagıttım burger king ın butun imaknalrını.... burda olanlar avarsa söylesin....
    Konu übersetzer tarafından (07-06-2009 Saat 01:31 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)