yakuza Nickli Üyeden Alıntı
Diger baslıkta yazmıstım ama görülmemis galiba.
Mc de calısmıs birisi olarak domuz olayı o kadar da abartıldıgı kadar degil. Sabah saat 10 civarına kadar domuz eti pisiriliyor sadece. Sonra nerdeyse bütün gün grilllere hic domuz eti konmuyor beef, chicken flets, vs pisiriliyor. Gelen et kolilerinde de cok iyi hatırlıyorum %100 beef yazıyordu. Domuz eti yok yani Big Mc , Cheeseburger, Hamburger, vs tarzı ürünlerde. Burgerlarda sadece 1 tanesinde domuz eti vardı o da galiba Crispy Chicken Club olması lazım. Sabah menülerinden ( Domuz eti pisen ) sonra da ocakları iyice temizlerdik, gün boyu da ara ara tabi. Ögleden sonra saat 3 te 5 te alcagınız Hamburgerin domuz etiyle alakası olmaz yani. Benim önerim yagda kızarmıs tavuk tarzı seyler. Yagda kızarmıs da her ne kadar saglıklı olmasa da ( Zaten Mc ler baslı basına saglıksız ) en azından Domuz etiyle %500 alakası yok Bence Nuggets, Crispy Snap Wrap , Crispy Chicken Classic tarzı seyler yiyin ve özellikle Hot & Spicy deneyin derim. Marketten ve dısarıdan alırken de '' ham, bacon, pork '' , etc yazısına göre almayın. Etli olup da fiyatını ucuz buldugunuz seylerde de büyük ihtimalle domuz eti vardır, bunu da aklınızda bulundurun...
Bookmarks