Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 71 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hmshost

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

selam joe. bnde bu sene virginia gidiorum ve muhtemelen eğlence parkında calısıcam .acıkcası amacım verdıgım parayı cıkartmak ve az da olsa bir parayla donmek .ne onerırsın acıklamıssın yukarda ama sn o işte verdıgın ucretı cıkarabıldınmı mesela..birde bu bolumler dıosunuz game ecohlogy falan bunları şirketmı ayarlıor yoksa oraya gıdınce işverenmi! dedıklerıne gorede kafama yatan ecology oldu nedenınıde anladın yardım edersen burdan yada özel olarak sewnırım Tesekkurler

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

selam joe. bnde bu sene virginia gidiorum ve muhtemelen eğlence parkında calısıcam .acıkcası amacım verdıgım parayı cıkartmak ve az da olsa bir parayla donmek .ne onerırsın acıklamıssın yukarda ama sn o işte verdıgın ucretı cıkarabıldınmı mesela..birde bu bolumler dıosunuz game ecohlogy falan bunları şirketmı ayarlıor yoksa oraya gıdınce işverenmi! dedıklerıne gorede kafama yatan ecology oldu nedenınıde anladın yardım edersen burdan yada özel olarak sewnırım Tesekkurler

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

sanırım burda hmshostta çalışmayı düşünen yok. öyle mi???

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşlar hmshost ile aşağıdaki yerlerden hangisine gitmemi önerirsiniz. çok acil cevap ne olursunuz!!!!

ALASKA
    Alaska Airport

CALIFORNIA
    Los Angeles Airport
    San Diego Airport
    Santa Anna (John Wayne) Airport

DELAWARE
    Delaware House

FLORIDA
    Canoe Creek Travel Plaza
    Fort Pierse Travel Plaza

GEORGIA
    Atlanta Airport

INDIANA
    George Craig Travel Plaza
    Henry Schricker Travel Plaza

MARYLAND
    Maryland House
    Chesapeake House

MAINE

Kennebunk North Travel Plaza

Kennebunk South Travel Plaza

NEW JERSEY

Absecon Travel Plaza

Clara Barton Travel Plaza

Forked River Travel Plaza

Frank Farley Travel Plaza

James Cooper Travel Plaza

John Fenwick Travel Plaza

Joyce Kilmer Travel Plaza

Monmouth Travel Plaza

Ocean View

Richard Stockton Travel Plaza

Walt Whitman Travel Plaza

Woodrow Wilson Travel Plaza

NEW YORK

New Baltimore Travel Plaza

Plattekill Travel Plaza

Ulster Travel Plaza

OHIO

Cincinnati Airport

Commodore Perry Travel Plaza

Erie Island Travel Plaza

Great Lakes Travel Plaza

Towpath Travel Plaza

PENNSYLVANIA

Allentown Travel Plaza

Blue Mountain

Highspire Travel Plaza

Lawn Travel Plaza

New Stanton Travel Plaza

North Midway

North Neshaminy Travel Plaza

North Somerset Travel Plaza

Oakmont Travel Plaza

Peter J. Camiel Travel Plaza

Plainfield Travel Plaza

Sideling Hill Travel Plaza

South Midway

South Somerset

Valley Forge Travel Plaza

Zelienople Travel Plaza

UTAH

Salt Lake City International Airport

WASHINGTON

Seattle Airport

WEST VIRGINIA

Beckley

Bluestone Travel Plaza

Morton Travel Plaza

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yaf ben gittim fuara iş seçtim Ulster travel plazada çalışacağım ama hiç bi bilgim yok..ben california havalimanlarından birinde çalışacağım die gitmiştim yer kalmadı dediler...bilgisi olan varsa paylaşsın...çünkü verdiğim parayı yakıp tekrardan gitmeyi düşünüyorum..başka bi firmayla:

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Ben olsam CALIFORNIA,Los Angeles Airport da çalışırdım.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

iiide kalmamışkı californiada yer..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

şimdi bide benim gideceğim yerde starbucks var bide bi kaçtane fast ffod var.ben hangisinde çalışayım..fast foodun biri 24 saat açık orada belki daha fazla çalışma saati alırım die düşünüyorum...starbuckstada daha fazla bahşiş alırım gibi gelio ne yapsamki

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bende iş fuarına gittim ve hmshost ile görüştüm. bana los angeles ı falan söylediler ama oranın konaklaması falan baya pahalı geldi bide starbuckstamı, burger kingsdemi...... vs. çalışacağın orda belli oluyomuş bana göre değildi bende anlaşamadım...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Ya aslında ben bu başlığı açtıktan sonra biraz araştırdım hmshost'u da pek tavsiye etmedi gidenler. Dağ başında falanmış ve herkese starbucks yada mcdonalds vermiyorlarmış. Zaten sağolsun ciee iş listesini baya bir sınırlı tutuyor. Takmışlar hmshost ile money's pierse. Sonra diyorlar yok overtime vermediler, yok saat ücreti düşüktü. İyi tamam hmshost overtime veriyorda, benim geçen yaz giden bir arkadaşıma 35 saatten dakka bile fazla vermemişler, ikinci bir iş de bulamamış dağ başında ne arar. Neyse mesaj biraz karışık oldu kusura bakmayın.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ben hmst hostla new jerseye gidiyorum..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Hayırlı olsun kardeşim. Hangi şehir peki??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sea isle city arkadaşım,,ocean view travel plaza ya senin?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

sezenali bizde sea isle citye gidioruzz biliormöusun orası hakkında bişerler market yada restaurantta calısıcaz inş mutfaga atmazlar!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hadi yaa arkadaşım msn adresini ver iletişime geçelim konuşalım yaa bende tek başıma gidiyorum......

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx .. Yasakda msn wermek o yuzden sansurluolar ama ysaklar çiğnenmek içindir

Forumda MSN adresi paylaşmak yasaktır arkadaşlar.
    Üyelerimizin birbirleri ile iletişime geçebilmeleri için Facebook Grubumuz mevcuttur.Lütfen orayı kullanınız.

Yasaklar her zaman heryerde çiğnenemez ama
    Konu Fiorex tarafından (16-02-2008 Saat 02:29 AM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

mrb canım.ben 2 yıl önce ohioda towpath travel plazada çalıştım.fena degil.geliş gidişler şirkettendi kalacaqk ucuz yer ayarlandı şirket tarafındançbizi havaalanına götürüp getirdiler saolsunlar.ama ohio fazlasıyla küçük ve cahn sıkıcı.sana tavsiyem pennsilvanyadan bir yer seçmen.oraya giden arkadaşlarım beğenmişlerdi.ama işverenle şartları iyi konuşun.kalacak yere gidiş gelişe yardım ediyorlar mı diye.bol şans dilerim sana

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Unhappy hms host california

arkadaşlar bazılarımız hms host işi için california da yer kalmamış demiş bana özelden falan mesaj atabilirlermi yada buaraya byazabilirler mi hangi şirketten bahsediyolar? bende iş arıyorum daha doğrusu şehre göre iş arıyorum yani derdim hangi iş olucağı değil ben san diego'ya gitmek istiyorum ve şehir merkezine yakın iş arıyorum.hms host seçenekleri arasında san diego havalanında çalışma imkanı olduğunu gördüm bir şirketin iş seçeneklerini incelerken.telefonla bilgi almaya çalıştığımda çok yardımcı oldukalarını söliyemem yer varmı dediğimde öyle seçemiyorsunuz roadshow da işverenleriinzle ayarlıyosunuz onu dediler.benm tek amacım san diegoda çalışmak olduğu için bu şirkete kayıt olmaya tereddütteyim çünkü roadshowa gittiğimde sandiego'da yerimiz yok dedikleri taktirde herşey yanmış olcak o yüzden california'da yer kalmamış diyen arkadaşlar bana bilgi verirlerse çok sevinicem.hangi şirkettir bu? yada hepsi için mi geçerli? lütfen acill yardımmmmmm

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar bende Hmshost ile Maryland House Travel Plaza'ya gidiyorum..
    Bölge ile bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende hmsye gidiom ama nereye bilmiom hiç ilgilenmedim şansım bol olsun. inşallah iyi bi yer denk gelir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar ben bu siteye yeni uye ldum tek basıma gidiorum new jerseyi seccem galiba yarın roadshowda hmsde calıscam yazıları okudum starbucks demiş arkadaşlar. hmsde calısacak yada new jerseye gidecek olanlarla iletişime gecmek istiyorum ama nasıl olcak hiç bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz lutfen.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

daha yenı uye olduysan bulursun jerseye gideceklerı baya kısı var forumda orayı dusunen yada giden bi bak istersen ayrıca bende dusunuyorum orayı ama daha kayıt bile olmadım

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var;

Ben Utah'a gidiyorum HMS ile, Salt Lake City International Airport'ta çalışacağım. Şimdi saat ücreti $8 ancak arkadaşlar yazmış starbucks felan denk gelirse bahşiş de var diye. İş tanıtımı pdf sinde bahşiş yok diye yazılmış. Böyle bi anlaşma felan mı yapılıyor? Yani bahşiş almıcaksın felan diye yoksa saatine $8 alıp üzerine bahşiş de alabiliyor muyuz?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben Ocean View Travel Plaza New Jersey Gidiyorum Sahile 30 Dk Uzaklıkta..çok Güzel Bir Yer...new Jerseye Gidecek Arkadaşlarla Iletişime Geçebiliriz...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart ohio towpath plaza

merhaba arkadaşlar
    ben yeni watçıyım
    bende ohio hms host towpath travel plazaya gideceğim
    bilgi verirseniz sevinirim
    bide ohio ya giden var mı başka

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merabalar.bende salt lake city havaalanında çalışacağım ama baggage handler olarak.benim yapacağım iş hakkında bi bilgin varmı?hms hostla nasıl iş ayarlanıyo ?bn globalvizyonla gideceğim ve bundan bahsetmediler

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar hms ı hıc ama hıc tavsıye etmıorum ben bu sene orda calıstım pızza hutda ama cok hakkımızı yedıler ımzaldıgmz sozlesmelrdekı saatın altında calıctıgımı bılıorum bazı haftalar..travel palazalr hep sehır dısı servı alıp goturuo getırıo ve butun ogrencılere dengesz bı sekılde ucret dagılımı yapıo bu sırket sakın sakın...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben hms host towpath travel plaza da çalıştım ohio clevlandda
    hms sizi bir otele yerleştiriyo bize 4 kişilk oda dediler ama odada 2 yatak var
    yani 2 kişi 1 yatağı paylaşıyor şehre otobüsle 1 saat sürüyo.biza 30 dk demişlerdi iş yerine servis var 30 dakka sürüyo ama dönüşte sizi 1 saat bekletiyorlar ve tıklım tıkış gidiyorsunuz. tam manasıyla 3 kağıtçı bu hms
    linda farrell diye çukur bir kadın var ki orda hiç bir şeyle ilgilenmiyo sürtük.bu 1 saat beklediğimizi söyledim arabsı olan managerlar işten çıkınca gidiyorlar evlerine biz fakir olduğumuz arabamız olmadığı için mi böyle yapıyorsunuz yoksa bize amerikan kapitalizmini mi göstermeye çalışıyorsunuz dedim.hiç bişey diyemedi sustu kaldı. isyasi konuştuğum için ve hakkımı aradığım için kovuldum.şerefsizler son paycehckimi 3 gün yani 24 saat çalıoştığım halde 192 dolar yerine sadece 48 dolar verdiler.ayrıca overtime falan hikaye yaptırmıyolar.ırkçılar türkleri sevmiyolar.beyinsizler mankafalar. diğerlerini bilmem ama cleveland hms hosta gitmeyin sakın benden söylemesi
    HMS HOST TOWPATH VE GREAT LAKES TRAVEL PLAZA İLE İLGİLİ HERTÜRLÜ SORUNUZU CEVAPLAYABİLİRİM SORULARINIZ BEKLİYORUM.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

california'da hms host'ta calisan oldumu?
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart HMShhost Kennebunk

arkadaşlar Hmshostla Kennebunka giden varmı yada gitmiş olan

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks