Cevabın için çok sağol fakat ben sabahtan beri bu fair use policy'i araştırdım. Ve çok ilginç şeylerle karşılaştım. Sizlerle paylaşmak istiyorum.
1) Müşteri hizmetlerine mail atmamız hiç birşeyi değiştirmeyecek çünkü internetteki tecrübelere göre daha hiç kimse (tatminedici veya hiç)yanıt alabilmiş değil
2) Bir numarayı ard arda 7 defadan fazla ararsan FUP'a(Fair of use policy) yakalanıyorsun.
3) Bir numarayla çok fazla konuşursan FUP nedeni. Önerilen: 20 dakikayı aşmayan görüşmeler.
4) Poivy'ninde içinde bulunduğu Webcall, Nonoh, Voipwise, SmsListo Voipraider, İntervoip, Calleasy tüm bu sistemler tek bir firmaya yani BetaMax'a ait o yüzden FUP hepsinde aynı işliyor.
5) Bu madde bizim için çok önemli. Eğer dinamik ipden bağlanırsak(çoğumuzun evinde kullandığı adsl şekli). Her ip değiştirdiğimizde FUP'a yakalanabiliyoruz. O yüzden kullanıcıların mümkün olduğunca ip değiştirmemesi (modemini açıp kapmaması) gerekiyor.
6) İki telefonu birbirine bağlarsak yani phone2phone seçeneğini kullanırsak iki telefon için dakikalı toplamamız gerekiyor. Yani toplam görüşme 5 dakika geçtiyse. 300 dakikamızdan 10 dakika düşüyor. Bilgisayardan- telefona böyle bir sorun yok.
7) Aynı ipyi kullanan ofis, okul vb. yerlerde şirket account'a değil ip'ye haftalık 300 dakika görüşme süresi veriyor.
8) Aynı hesabun iki farklı yerden açılması FUP nedeni.
9) İşin ilginç yanı eğer FUP'a yakalanırsan bulunduğun ülke hatları ücretli sisteme geçiyor fakat yurtdışı hatları hala FREE olarak aranabiliyor. Mesela ben şu an Amerikayı free arayabiliyorum fakat Türkiye'de ücretlendirme alıyor.
10) Önceden dediğim gibi FUP'a yakalanan bir hesap genelde 3 gün sonunda tekrar eski haline dönüyor. Fakat internette 7 günün sonunda da tekrar free aramalara dönen insanlar var.
Son olarak bu FUP maddeleri tam olarak daha bilinmiyor bunların dışında da FUP'a yakalananlar olmuş fakat neden olduğu hala bilinmiyor.
Bilginize arkadaşlar. Eğer eklemek istediğiniz ve yanlış olarak belirtebileceğiniz bi yer varsa lütfen yazın.
Bookmarks