Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 126 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: @banu_k (Virginia Beach/VA) 2009

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı banu_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insallah aslinda bir turk restorant varmis ama kaldigim yere biraz uzak heves edip gitsem ama useniorum o kdr yolu yurumeye
    Orada bir Türk restaurantı var. Sana bir resmini (resmimi) göndereyim. Restaurant ın yerini tam hatırlamıyorum ama illa gideceğim diyorsan ulaşabilirim o arkadaşa.

http://www.goktug.net/g/HPIM2184.JPG

Bu arada 13 Haziran'da ben de o taraflarda olacağım. Newport News, Williamsburg, Virginia Beach. Sadece gezmeye geliyorum ben.

Selamlar.

Ps. Bu arada Newport News, Williamsburg, Virginia Beach te olan veya oraya gidecekler arkadaşlar, bir problem olursa beni arayabilirler.
    Konu ThePoorWanderer tarafından (04-06-2009 Saat 02:20 PM ) değiştirilmiştir.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ThePoorWanderer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orada bir Türk restaurantı var. Sana bir resmini (resmimi) göndereyim. Restaurant ın yerini tam hatırlamıyorum ama illa gideceğim diyorsan ulaşabilirim o arkadaşa.

Bu arada 13 Haziran'da ben de o taraflarda olacağım. Newport News, Williamsburg, Virginia Beach. Sadece gezmeye geliyorum ben.

Selamlar.

Ps. Bu arada Newport News, Williamsburg, Virginia Beach te olan veya oraya gidecekler arkadaşlar, bir problem olursa beni arayabilirler.

resim harika
    virginia ülkü ocaklarında çekilmiş gibi sanki

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Doğru Ama iyi arkadaşlar. Ben en soldaki.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben anlamadım nerede bu restoran :S

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

virginia beach de. iki sene önce gitmiştim. şimdi tam hatırlamıyorum ama haftaya cumartesi geleceğim inşallah o taraflara. O zaman arkadaşa ulaşıp sana söylerim.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkidişler virginia beach or virginia resimleri çektiyseniz koyarmısınız bakalım ?
    Don't Give up

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mutlu yıllar's...
    bnmde 1 temmuz. Virginia'da süprüz bi party bekliorm :P
    valla hocam o partiye benide çağır benimde 1 temmuz d.günü.
    ama washingtonda bekliyorum ben partiyi ona göre.
    DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ayrıca resim bekliyoruz banu senden..
    DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

banu bu ehliyet sınavını ne yaptın ondan bahseder misin biraz... neler sordular nasıldı kolaymıydı simdi bu aldıgın ehliyet tr de de gecerli olacak mı...
    PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....

BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bu ehlliyet alma olayı nası oluo acaba. yazılı sınav falan yokmu burdaki gibi. sadece direksiyon sınavımı oluo. direksiyon sınavındaki arabalar otomatik vitesmi. burdaki gibi 5-10 dk sürdürüp veriolarmı ehliyeti

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ThePoorWanderer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Selamlar.

Arkadaşlar bildiğiniz bir Türk lokantasıda benim taraflarda , Destin-Florida yaraflarında var mı yaw,,, hatta bildiğiniz bir türk ailesi evi bile olabilir...bayram kutlamasına geldim diye girerimm wallaa direkkk

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı daywalker_1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ehlliyet alma olayı nası oluo acaba. yazılı sınav falan yokmu burdaki gibi. sadece direksiyon sınavımı oluo. direksiyon sınavındaki arabalar otomatik vitesmi. burdaki gibi 5-10 dk sürdürüp veriolarmı ehliyeti

Kısa ve kolay bir sınavı olduğunu ve 20 dk. civarında süre aldığını söylüyorlar.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı YETO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    resim harika
    virginia ülkü ocaklarında çekilmiş gibi sanki
    bende tam aynısını söylücektim
    I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bildiğiniz bir Türk lokantasıda benim taraflarda , Destin-Florida yaraflarında var mı yaw,,, hatta bildiğiniz bir türk ailesi evi bile olabilir...bayram kutlamasına geldim diye girerimm wallaa direkkk
    İnternetten bulursun mutlaka.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

canim artik turk restoranti fln yok ayni seyleri yiyorum ben ama alistim korkmuorum artik

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

canim artik turk restoranti fln yok ayni seyleri yiyorum ben ama alistim korkmuorum artik
    nasıl yok ya,, ben buldum işte,, alibaba grill...

aradan geçsin 20 gün görürüm beni alıstınmı bakalım

neyse benim zaten corbalarım geliyor yarına,, bugun walmartta yeni gıdalar kesfettim....yesıllık falan aldım yaw,, oh be dedimm walla,, salata malata ozlemişim...

birara dondurucu bolumunde pizzalara daldımm ama hüsran oldu arkadas alayının içinde domuz etii var,, bende peynirliisinden aldım...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

nasıl yok ya,, ben buldum işte,, alibaba grill...

aradan geçsin 20 gün görürüm beni alıstınmı bakalım

neyse benim zaten corbalarım geliyor yarına,, bugun walmartta yeni gıdalar kesfettim....yesıllık falan aldım yaw,, oh be dedimm walla,, salata malata ozlemişim...

birara dondurucu bolumunde pizzalara daldımm ama hüsran oldu arkadas alayının içinde domuz etii var,, bende peynirliisinden aldım...

Burada bahsedilen gibi U,D,K harfleri var ise, domuz eti yoktur anlamına mı geliyor. Paketin dışında açıkça yazıyor mu bu şekilde.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı roboelektronik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burada bahsedilen gibi U,D,K harfleri var ise, domuz eti yoktur anlamına mı geliyor. Paketin dışında açıkça yazıyor mu bu şekilde.

Ben o harfleri pek goremedim yada dikkat etmedim,, cunku kapağın üstünde yada "Nutrition Facts" yazan tabloda genelde yazıyorlar..

PORK MEAT yada BACON yazar coğunlukla..........

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

PORK MEAT yada BACON yazar coğunlukla..........
    Bunlara "Ham" i de ekleyebilirsiniz

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Pek kimse bilmez; bunlara "lard" ı da ekleyebilirsiniz. Domuz yağı demek.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

evet LARD da kullanılıyor

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

abi iyi gusel herseyde alıstım ben hatta buldum turk yemeklerı yapan bır yerı ıskender yedım ama adamın kullandıgı sos bıle kotuydu ben de buyuk bır zevkle yedım :S gorcektınız komedıydı ya bırde ben foto ekleyemıorum kı nasıl olacak o :S beceremedım verın facelerınızı eklıyım orda var :P heheh ben ıse gıdıorum bırazdan pooofff

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben şimdi banu arkadasa birsey sormak istiorum bilgilerine baktım da ile uçmussun nasıldı ucak hava bosluguna cok girdimi ben sürekli ucaga binio olmama rağmen asırı derecede gerginim bu konuda beni aydınlatırmısın yaa

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

tatlım hava bosluguna gırmedık kı bız ya valla superdı benım ucuslarım ben hıc bınmedıgım ıcın cok korktum ılk basta ama sonra alıstım hele de ny ucagında koptum ya ınan otobus daha cok sallanıordu o kdr saat hıc mı ınsan hıssetmez ya valla merak etmeyın kolayyy gecıor zaman ben zaten ucakta ıcıordum farketmedım

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ohh ohh ne güzell iskender demek.....künefede varmıydı ??

bende fort walton beach deki alibaba grill de turk gecesi yapalım diyorum haftaya falan bakalım.....

türk arkadaslar geldiler 5 kişi, diğerleride haftaya geliyolrr,, benim evde suan 2 turk kalıyoruz,, alibaba grillde iskender bulurmuyuz bilemiyrm ama bakacaz artık...

gelsinde diğer arkadaslar,,
    Konu aalpinistt tarafından (13-06-2009 Saat 07:29 PM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

ohh ohh ne güzell iskender demek.....künefede varmıydı ??

bende fort walton beach deki alibaba grill de turk gecesi yapalım diyorum haftaya falan bakalım.....

türk arkadaslar geldiler 5 kişi, diğerleride haftaya geliyolrr,, benim evde suan 2 turk kalıyoruz,, alibaba grillde iskender bulurmuyuz bilemiyrm ama bakacaz artık...

gelsinde diğer arkadaslar,,
    Türk restoranı olur da iskender olmaz mı. Biz yemistik, hatta o gün acık büfeydi bizi görünce yemekleri bitirmeyin demisti. Özlemistik ama yemekleri bitirmedik tabi Diger Türk arkadaslar da gelince 5-6 kisi araba kiralar veya taksiyle gidersiniz FWB e hem gezer hem Türk yemekleri yersiniz...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

haziran 26yı bekleyin şöyle bi yerleşelim biz de geliriz 2kişi
    bi de çiğköfte olsa hiç fena olmaz

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türk restoranı olur da iskender olmaz mı. Biz yemistik, hatta o gün acık büfeydi bizi görünce yemekleri bitirmeyin demisti. Özlemistik ama yemekleri bitirmedik tabi Diger Türk arkadaslar da gelince 5-6 kisi araba kiralar veya taksiyle gidersiniz FWB e hem gezer hem Türk yemekleri yersiniz...

Dostum araba kiralama işide olur tabi,, ama burda kaçak taksiler var,, 2-3 dolara fort waltona gidiyorum ben miramar beach den, bu taksileri kullanarak...

ben gidince alibaba grille bitirmeyin falan dinlemem dalarım walla

gerçi az once bezelyeli pilav yaptım,, yanınada coban salatası.....en sonundaa soyle bol limonlu

buarada benim work schedule sabitlendi gibi,,, 2 haftadır 5pm-close calısyrm,, gelecek haftada boyle,,, 2. iş ve gezme olayı için mükemmel oldu,, biraz yorucu oluyor tabii fakat yaptığın her işte close da ki kadar yoruluyor ve aynı işleri yapıyorsun zaten....

tek avantajı,, akşam 5 e kadar bosum,, 2. iş için 5-10 yere basvurdum haber bekliyrm,, olursa müthiş olur,, gunduzum bos ve haftada 3 gün da off..

bakalım...

sen neler yaptın nezaman geliyorsun buralara...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya cok gusel vakıt gecırıyorum ama ozledıgım cok sey var gunde 7 saat calısorum cok fazla yorulmuorm hergun gezıp tozuoruz elemanlarla face de butun fotolar buraya eklemeyı beceremedım o yusden face attım yemek konusunu da hallettık artık bır sorun yok bısıklet fln aldm ehlıyet sınavım var salı gunu carsamba ıkıncı paycheck ı alıorum 570 $ heheheh para para :P hemen bır foto makınesı cakıorum laptopta yolda ıı ya kalmak ıstıorum ben burda arabam da hazır ... ben cok gusel bır yaz gecırıorum alısıor ınsan merak etmeyın hıcbır zorlugu yok ... gorusme uzere arkadaslar resımler face de gormek ısteyen varsa versın adresı eklıyım face e

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya cok gusel vakıt gecırıyorum ama ozledıgım cok sey var gunde 7 saat calısorum cok fazla yorulmuorm hergun gezıp tozuoruz elemanlarla face de butun fotolar buraya eklemeyı beceremedım o yusden face attım yemek konusunu da hallettık artık bır sorun yok bısıklet fln aldm ehlıyet sınavım var salı gunu carsamba ıkıncı paycheck ı alıorum 570 $ heheheh para para :P hemen bır foto makınesı cakıorum laptopta yolda ıı ya kalmak ıstıorum ben burda arabam da hazır ... ben cok gusel bır yaz gecırıorum alısıor ınsan merak etmeyın hıcbır zorlugu yok ... gorusme uzere arkadaslar resımler face de gormek ısteyen varsa versın adresı eklıyım face e

http://www.tinypic.com/ tıkla. Gözata basıp yüklemek istediğin resmi seç. Upload now'a bas. Daha sonra 2. sıradaki IMG Code for Forums & Message Boards yazan resimin altındaki linki mesajına ekle

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)