Work and Travel
Toplam 261 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: At&t ve dunya telekom haberleşme konusu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

@kurenator
    Abi benim sorum olacak. Bu dediğin karttan bana da verdiler.Bir tane sim kart var cingular diye. Ayrıyetten üzerinde şirketimin hediyesi olduunu belli eden bir kağıt var mezun calling card yazıyor.Arkasında pin numaranız diye bi numara yazıyor. Verdikleri bir broşürde ise senin ilk mesajda anlattıkların yazıyor neredeyse. Bana ayrıyetten verilen bu pin numarası hangi işlemi atlamamı sağlıyor? Ayrıca toplamdaki 10 dolar sim kart, 15 dolar at&t sim kart kontor, 10 dolar dunya telekom kontor biraz fazla bir ücret değil mi? Üstüne bir de dakikası pahalıya arıyor. Sadece sim kartı kullanarak başına numara girilerek dakikası 1 cent e getirilen başka yolları kullanamaz mıyız? biliyorum herkes çok soru sormuş benim de az sayılmaz ama ilk defa başa gelmenin sonucu sanırım
    Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı tarick06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @kurenator
    Abi benim sorum olacak. Bu dediğin karttan bana da verdiler.Bir tane sim kart var cingular diye. Ayrıyetten üzerinde şirketimin hediyesi olduunu belli eden bir kağıt var mezun calling card yazıyor.Arkasında pin numaranız diye bi numara yazıyor. Verdikleri bir broşürde ise senin ilk mesajda anlattıkların yazıyor neredeyse. Bana ayrıyetten verilen bu pin numarası hangi işlemi atlamamı sağlıyor? Ayrıca toplamdaki 10 dolar sim kart, 15 dolar at&t sim kart kontor, 10 dolar dunya telekom kontor biraz fazla bir ücret değil mi? Üstüne bir de dakikası pahalıya arıyor. Sadece sim kartı kullanarak başına numara girilerek dakikası 1 cent e getirilen başka yolları kullanamaz mıyız? biliyorum herkes çok soru sormuş benim de az sayılmaz ama ilk defa başa gelmenin sonucu sanırım
    Tarık ben bu sorunu cevaplamıştım Tabii ki kullanabilirsin

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı onureren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarık ben bu sorunu cevaplamıştım Tabii ki kullanabilirsin
    Teşekkür ederim Onur TR deki gibi değil sim kartına, pinine filan her şeye para veriliyo ondan sormuştum
    Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)