Selam Millet!Baktım bizim VA Beach'ten konusuluyor ben de bildiklerimi aktarayım dedim.Laskin Road üzerindeki Farmfresh'te çalıştım.Genelde yemek için farmfreshe gelenler fried chickenlarını benden almıstır ordan da hatırlayabilirsinz

sonra bi kafede de calıstım.İngilizceniz iyiyse 2. iş cok kolay bulursunz.Değilse bile zamanla denk gelir kesin 2. iş o bakımdan korkunuz olmasın.Va Beachte en büyük sorun konaklama.8 kişi aylık 300 dolara kalıyoduk biz.Ev bulmak gercekten zor.Erken gitmek (MAYIS SONU) cok avantajlı.Hem 2. iş hem konaklama daha kolay bulunur.
Va Beach hem çalışma hem eglence için cok güzel bi yer.Off günlerinizi iyi değerlendirebilirsinz.Alısweris icin Williamsburg uygun.Adını hatırlayamıyrm ama Washingtona giderken 1-2 tane daha outlet vardı.Oralara da gidebilirsinz.Eglence parkı sahilde yok.Arkadasların dedikleri gibi Willamsburg da Buschgardens var bi de Washington'a giderken King's Dominion var.Bu yerlere gitmeden arastırın türk arkadaslar calısıyodur yine oraalrda.Girişleri free ya da ucuza yapabilirsinz.
Ulaşıma gelince gider gitmez bi araba almak cok mantıklı.Araba kiralama fln kalabalıksanız ucuz olabilir. Ama 5-6 kişi aynı günde off olup bi yere gidemeyebilirsinz.2-3 kişi kirlarsanız da arabayı tuzlu olabilir

Ben ucak gidiş-dönüş New York almıştım.550 euroya.Newyorkatan da greyhoundla gittim.Bi ölümdü.12 saat fln sürdü.60 dolar vermiştim.Dönüşü Chinese busla yapmıştık.6-7 saatte geldik 35 dolardı.Aklıma şimdilik bunlar geliyor.Başlarda sıkıntılar cekebilirsinz onlar tuzu biberi bu işin.Sonradan seviceksinz,Türkiye'ye dönünce de özliyceksinz keske bi daha gitsem diyceksinz benm gibi

ama ben mezun olarak gitmiştim.Bu konuda da sayılı adamlardanımdır ehehehehe.Neyse herkese basarılar kolay gelsin.Her türlü sorunuz için canerylmz************* adresinden bana ulasın msnden.Biz de gitmeden cok sorusturduk o yüzden şimdi gidenlere yardım etmek bizim borcumuz diye düşünüyrm.Hadi görüsmek üzere...
Bookmarks