Merhaba arkadaslar 19 Haziran'da Saco Maine'e gidiyorum. Maine'e gidecek arkadaslar varsa tanisalim..
Merhaba arkadaslar 19 Haziran'da Saco Maine'e gidiyorum. Maine'e gidecek arkadaslar varsa tanisalim..
bende maine gidiyorum 28 hazıranda ama ben kennebunka gıdıyorum sen bıraz daha kuzeye gıdıyosun benden umarım maine guzel bı yerdır hep sakın dıyolar ama sakınlık cok aradıgımız bısey degıl bızım ısallh ıstedıgmız gıbı olur hepımızn..
ben 30 hazıranda maıne e gıtcem old orchard beach e ama ucak once newyorkta durcak ordan maıne e gecıcekmıs tek basıma tırsıorum acıkcası gıden arkadaslar varsa yardım beklerım![]()
senden bi hafta once gitmekteyiz ..
yasadıklarımızı paylasırız senınle bolelıkle belkı bıraz daha kolay adapte olursun : )
Gamze ben 2 gun once geldim maine e, benimde ayni sekildeydi ucusum once new york sonra maine. Calisacagin yerde 2 Turk kiz var bende new yorkta tanistim onlarla, onlarda tek baslarina cikmislar yola gerci onlar istanbulda tanismislar ama yinede hic bi sikinti yasamadan otele gittiler rahat ol yani. Dun onlarin yanina diye Alouette hotel'e gittim sahile sifir guzel bir otel, isvereninizle de tanistim oldukca sicak bir insan, kalacagin yer de baska bi otel ama cok yakin alouette otele. Hava 2 gundur serin ama old orchard beach taraflari buna ragmen oldukca hareketli. Yaniniza en azindan 2-3 tane kalin biseler alin derim ben aksamlari soguk olabiliyo. Merak ettiginiz birsey olursa seve seve yanitlarim arkadaslar.
Konu eroo tarafından (21-06-2009 Saat 09:03 PM ) değiştirilmiştir.
funtown da çalışacağım bu yaz, bilgin var mı burası ile ilgili??
Bende funtownda çalışıcam![]()
evet arkadaşlar bende funtown da çalışacağım sayımız artıyor ne güzel![]()
bi tane de old orchard beach var beyler
Ben de Maine'deyim, bulunan arkadaşlarla iletişime geçmek isterim. =)
Merhaba arkadaslar bende Maine gelicem hazıran sonu gıbı.Ogunquit veya yakın cevresıne gelen varmı bıraz cekiniyorumda acıkcası ılk zamanlarda
arkadaşlar old orchard palace playland de calışacak olan varmı
gittiğinde istemediğin kadar türk bulucaksın hocam zaten orda calısan .. merak etme![]()
Ben 1 haftayı aşkın bi süredir York ME deyim(ogunquit e)7 mil(10dk)fakat hiç Türk bulamadım bu nasıl olcak dostum![]()
Ben oob den bahsetmistim.. Bide york u pek sevmem![]()
Bende 22 haziranda old orchard beach a gidiyorum
arkadaşlar ben ve 1 arkadaşım da 22 haziranda uçuyoruz. maine kennebunkportta olucaz. new yorktan maine'e gidenler nasıl bir ulaşım yolu izledi paylaşırsanız sevinirim
maine e ulaşım ne şekilde acaba
Funtown olacak inş.![]()
maestro sizinde mi mülakat 25 şubatta ?
Funtown'a gidecek arkadaş bana ulaşabilir misin ?
facebook aramaya : dalqa@live.it yazarsan bana ulaşabilirsin. bende oraya gitmeyi düşünüyorum da. bir kaç sorunum var
Evet hocam Job Fair İstanbul'da sen de mi Funtownı düşünüyorsun ?
Funtown oldu bile @naestro . Yok mu başka giden yada gidip de yorum yapacak olan ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks