kızların tutumlarından dolayı mı erkekler yabancı kızlara yöneliyor,yoksa erkekler yabancı kızlara yöneliyor diye mi kızlar boyle davranıyor orasını bilemicem artık![]()
kızların tutumlarından dolayı mı erkekler yabancı kızlara yöneliyor,yoksa erkekler yabancı kızlara yöneliyor diye mi kızlar boyle davranıyor orasını bilemicem artık![]()
S-pectacular
ben olaya zaten yeterince objektif bakıyorum,savunabileceğim bir durum olsa bişiler yazardım ama bazen hemcinslerimi savunmak gerçekten zor oluyor,kızların kaprislerine ben bazen bir bayan olarak tahammül edemezken size hak vermemek mümkün değil,napalım biz de böle yaratılmışız,türk kızlarını bu halleriyle seven,kaprislerine dayanabilecek yüreği olan bir insanoğlu çıkar heralde![]()
Arkadaşlar bir nargile içmeye gittik konum nerelere gelmiş
Bu konuda yaralı olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum..Benim yabancı özentiliği falan yok..Dediğim gibi tanışmadan 5 dakika önce biri olacakları söylese palavracı diye kovardım başımdan..
Şimdi bir yabancıyla birlikteyim..Ama gidip ABD'de yaşamak gibi bir amacım da yok..Amaç Türkiye'de mutlu bir evlilik ve aile..
Kayınpeder bizi severse de süper olacak![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks