Work and Travel
Toplam 69 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fikrinize İhtiyacım Var :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bu türk kızları zaten hep böyle. Sonra rus kızlarına ilgi alaka gösterince hemen kızarlar kıskanırlar. Göstericez tabi rus kızlarına ilgi alaka bıktık artık sizin nazınızdan bağırışlarınızdan aşağıdaki videoyuda türk kızlarına ibret olsun diye koyuyorum hadi bakalım.....

http://www.facebook.com/video/video....9965647&ref=mf

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Deadly Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu türk kızları zaten hep böyle. Sonra rus kızlarına ilgi alaka gösterince hemen kızarlar kıskanırlar. Göstericez tabi rus kızlarına ilgi alaka bıktık artık sizin nazınızdan bağırışlarınızdan aşağıdaki videoyuda türk kızlarına ibret olsun diye koyuyorum hadi bakalım.....

http://www.facebook.com/video/video....9965647&ref=mf
    Soruyorum size türk kızları bu videodaki durum gerçekleşse sizin tepkiniz nasıl olacaktıki orda müziği çalan tamirci çırağında anlatılan hikaye gibi hemen savıcakmıydınız bizi bakın elin kızına nasıl tepki veriyor. Helal olsun beaa!!!!!!!!!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben de bir arkadaşımın anlattığı bir olayı aktarayım buraya..

bizim arkadasın amerika.da doğup büyümüş, ingilizcesi anadili gibi olan türk bir arkadaşı buraya gelmiş geçenlerde.. şenliklerde takılıyorlar.. bizim arkadaş da bu çocugu amerikalı diye tanıtıyormus.. bir sure sonra etraflarını kızlar sarmıs, hepsi ingilizce konusmaya calısıyorlar cocukla, asılıyorlar filan..
    kızlardan biri baya bir abartmış ama "ben de seninle geleyim mi amerika'ya demiş", yuh dedim yav nedir bu yabancı, amerikan sempatizanlığı..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks