Alaska için bu konuda bir fark söz konusu değil.
Alaska için bu konuda bir fark söz konusu değil.
Bu sistemi amerikaya gidip kullanan varmı acaba arkadaşlar ? Çok mantıklı geldi ama tam anlamadım aslında![]()
Don't Give up
efet banada cok karıısk geldi...![]()
Bize şirketlerin dağıttığı kartlar ve hatlardaki ücretlendirmeler daha pahalı bundan sanırım. Neden bu kadar ucuz bu olay anlamadım ben de. Örneğin verilen pakette 10 dolar sim kart bedeli 15 dolar sim kart kontör diyor(at&t) için. 3. sırada ise 10 dolar dünya telekom kontör var. bu dunya telekom kontoru yerine icallsimple kontoru alsak daha doğrusu hesabımıza para yatırsak aynı şekilde sim karta ücret yansımadan sadece icallsimple hesabımızdan para kesilerek konuşabilir miyiz?
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
arkadaşlar icallsimple voip hizmeti veriyor. bildiğiniz skype, msn veya voip şirketleri gibi
tek farkı şu: nasıl ki voip olarak görüşme yapmak için bilgisayara ihtiyacınız var icallsimple da buna gerek yok
bildiğiniz gibi voip oldukça ucuza görüşme olanağı sağlıyor.
bu şirketin telefonunu arıyorsunuz, sanal olarak bilgisayar görevi görüyor ve istediğiniz numarayı arıyor
siz her yerde bilgisayar olmadan voip kullanıyorsunuz.
böyle hizmet veren başka voip şirketleri de var, bunun at&t dünya telekomla alakası yok
at&t gsm şebekesi üzerinden konuşturuyor, dünya telekom at&t den kendine abonelik almış durumda, size o hizmeti aracı olarak satıyor
Yani kaynımda beni arıyacak mı ?![]()
Don't Give up
therealper arkadaşın tespiti doğru. Model arkadaşın dediği şakilde. Bizim amacımız bu hizmeti kaliteden ödün vermeden en uygun şekilde sunmak. Diğer arkadaşın sorusuna gelince... Arayacağınız numaralar ücretsiz olduğu için kullandığınız hattan bir kesinti olmayacak.
Tunca adlı arkadaşımız 2 Haziran'da ABD'ye giriş yapmış ve kendisine $5 'lık tanışma kredisini sunduk. Diğer 2 arkadaşı da bekliyoruz...
arkadaşlar gelmeden önce bi calling kart edinin ben geldim burda 5 $ a kart aldım 5 6 dk anca arayabildim
gece yarısı iletişim konusunda son kararımı vermek istiyorum zira az bir süre kaldı
sabrına sığınarak bir soru sormak istiyorum
gidince at&t net10 gibi bir hat ve telefon alıyoruz
ardından siteye girip add funds diyoruz ve 5 10 ne kadarsa yüklüyoruz
sonra bu verilen numaralardan birini arıyoruz
ve aramak istediğimiz numarayı yazıyoruz
5dolar bitince tekrar yüklüyoruz olay bu mu? yani doğru anlamışım di mi![]()
Evet olay buSitede bahsettiğin işlemleri yapınca sana şifre veriliyor. Operatoru aradığında şifreni giriyorsun. Ardından aramanı yapmıyorsun. Bu kadar.
Ayrıca ABD'ye varan ilk 3 kişiye $5 dolar tanışma kredisi hediye ediyoruz. 1 kişiye verdik. 2 kişi kaldı![]()
25hazirana kadar bitmezse kontenjan talibim valla![]()
Onureren,
Williamsburg, Virginia'dayim. Benim kaldigim odada sabit telefon var. Local aramalara ucretsiz acik ama sehir disi ya da international aramalara calling vard istiyor. Icallsimple'i bu telefon vasitasiyla kullanabilir miyim?
merhaba ben 5$ yatirdim paypal ile ama kredi yuklenmedi sayfa hata verdi ama mail olarak paypal tarafindan odendigine dair bi mail geldi sen bu sistemi kuranlardan misin yoksa kullanip tavsiye eden mi orayi anlamadim yardimci olur musun 5 dolar bosa gitmesin
ben su an amerikadayim ve bu sistem calisirsa buradaki herkese onericem ama ben ilk 3 un hediyesini beklemeden para yatirdim ama para yatmadi simdi bana 10$ yuklemeni gerekiyorbekliyorum
vet sahiplerinden biriyim. Böyle durumlarda sitedeki iletişim sayfasını kullanırsan sorun daha çabuk çözülürHesabına toplam $10 yüklendi.
sanirim 3. kisiye daha 5$ hediye vermediniz ben bu hediyeye talibim uye oldum taner ozgur olarak kayit oldum flame_taner mail verilmesi dogru mu bilmiyorum ama ne tur bilgiler istediginizi de bilmiyorum su anda cincinnati deyim OH yeni geldim bu servisi denemek istiyorum hoscakalin
bende grsl1905 maille kaydoldum bende tanıştırma kredisi istiyorumçok ihtiyacım var
ses kalitesi nasıl acaba? dünya telekom, net 10, mezun card, tracfone'dan iyi görünüyor şuan her türlü. sorun yaşayan da yok, sistem kolay görünüyor da.. hizmet nasıl acabakullanan ya da bilen varsa yazarsa iyi olur
Tanışma kredisi alanlar yorum yapsınlar.. Bu krediler sanırım deneyip kalitesini yorumlamanız içindi..![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
güzel sisteme benziyo peki türkiyeden amerikayı arayabileceğimiz operatörler var mı_?
evet sistem cok basit denedim ve deniyorum hala, arkadasin verdigi dakika-fiyat dogrudur uzun uzun cep tellerle konusabilirsiniz evleri de cok ucuza arayabilirsiniz ben buna benzer fiyatlarla bir site kullandim bu sistem daha da hosuma gitti cunku internet baglantisina gerek kalmiyor boyle olunca callingcard larla ugrasmaniza gerek yok ses kalitesi felan da super
Memnun kalmana ve bunu paylaşmana sevindim.
Bu arada At&t'nin oldukça çeşitli tarifeleri var. icallsimple'ı kullanmadan önce lütfen tarifenizin dezavantaj içerip içermediğini kontrol edinizi. Biz de sitemizde gereken uyarıyı yapacağız.
Konu onureren tarafından (28-06-2009 Saat 12:56 AM ) değiştirilmiştir.
ben kaydolmak istedim ama pay pal sorun veriyo.mail adresime gelen confirmation linkine bastığımda confirmation numarası bu değildir filan diyo.icallsimple ın yönlendirdiği sayfada da sorun çıkıyo paypal un sitesinden girince de sorun çıkıyo.anlamadım..
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
Sitemizin suppot bölümüne konuyu bildirirseniz daha hızlı geri bildirim alırsınız.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks