Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Lütfen okuyun ve okutun.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben mutlaka trek turizm ile irtibata geçmeni öneririm..şirketimin sunduğu biletten çok çok daha uyguna aldımm..belki 2 ay evvel almış olmamın etkisi de olabilir tabiki...lokasyonlar da farklı ücretler farklı olucaktır ama trek iyi fiyatlar çıkarıyor..sultanahmet ofisi ise gerçekten çok ilgili daha uygununu bulmaya çalışıyor..daha uygun fiyata yer açıldığında rezerve yapıyor vs..
    ekobilet.com dan bi bak istersen ya da sana en yakın trek şubesiyle bi bağlantıya geç..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı zenith55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben mutlaka trek turizm ile irtibata geçmeni öneririm..şirketimin sunduğu biletten çok çok daha uyguna aldımm..belki 2 ay evvel almış olmamın etkisi de olabilir tabiki...lokasyonlar da farklı ücretler farklı olucaktır ama trek iyi fiyatlar çıkarıyor..sultanahmet ofisi ise gerçekten çok ilgili daha uygununu bulmaya çalışıyor..daha uygun fiyata yer açıldığında rezerve yapıyor vs..
    ekobilet.com dan bi bak istersen ya da sana en yakın trek şubesiyle bi bağlantıya geç..
    şirketim de trek turizmle anlaşmalı zaten çıkardıkları fiyatta 800euroya yakın..Yani gerçekten pahalı biz de gittim ankara tunalı şubesine evet gerçekten ilgileniyorlar fakat fiyatlar pahalıydı.. Diğer internet sitelerine güvenebilir miyim? orbitz ya da sonfiyat gibi sitelerde gerçekten aldıgımız bilet elimize geçer mi? Hiç alanlar var mı internet sitelerinden

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)