arkadaşlar ankaradaki koreli abladan red yiyen çok var mı yada ondan vizeyi alabilen merak ediyoruuumm
arkadaşlar ankaradaki koreli abladan red yiyen çok var mı yada ondan vizeyi alabilen merak ediyoruuumm
öyle mi veriyor yani kaçıncı sınıfsın bide not ortalaman kaç bide sorulara cevap verebildinmi bide güldümü sana![]()
ben de vizemi ondan almıştım 26 mayısta. kısa tuttuysa büyük ihtimal alirsin benden önce uzun tuttuğu bir kaç kişiye vermedi sanırım
yok ya keşke bana gelseydi benm için sorun değil de bi arkadaşıma geldi onun ingilizcesi çok ii değil ama onuda uzun tutmadı pek peki şınu sorcam şu beyaz kağıdı vermeden yani dssz gidenlere direk red verdiğini gördünüzmü hiç
Ya çekik gözlü ann kim ablamız kücükken topu GPAcıya kaçmış fazla takıyor ortalama konusunu, birde arada bir ilginc sorular sorabiliyor mevlana kimdir gibi - ben ordayken sormustu-. yada sabah kahvaltısında ne yedin gibi hızlı hızlı sorular sorabiliyor. ayrıca Ankarada giriceksen %50 ona düşersin birsürü insan var ama Annkim ablamız hızlı calısıyor millet 1 tane bitirene kadar o 5 tane bitiriyor
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
Benim ortalama 3.17 bölüm de İngiliz Dili ve Edebiyatı..Fazla zor olmadı bu yüzden..Ama sorduğu sorular basitti..
http://www.turkishwat.net/showthread.php?t=3732 adresinden görüşmemin detaylarına bakabilirsin..
hıı anladım e evet bu durumda vize alman da doğal oluyor zaten hızlı konuşmazsa arkadaşım daha kolay cevap verecekti ama hazırlık diye korkutuyor işte hiç var mı o bayandan vize alan hazırlık okuyan bi tanıdığınız?
ben de ann kim hanımdan aldım vizemi. ortalamam 2.37ydi. bana ilginç sorular sormuştu biraz ama suç benmdi galiba![]()
mutlu oldum valla ya böyle hep alanları duyunca inşallah arkadaşımda alır dua ediiinnn
![]()
bende ondan aldım..hemde hazırlık okuodum bu sene
aa gerçektenmi kaçtı ortalaman bide sorulara hiç takıldınmı
alır inş merak etme. sınıftan bi arkadaşım da ondan almıştı vizesini. hatta kadının sorduğu çoğu şeye cevap verememiş. bizim bölüm gereği biraz siyasetle ilgili sorular sormuş, prime minister hakkında ne düşünüyosun demiş. arkadaş prime ministarın anlamını bilmiyomuş, sonra türkçe sormuş aynı soruyu. yani gayet ii biri aslında. elinden geldiğince vize vermeye çalışıyo.
ayy inşallah ya 15inde gitmemiz lazım alamama durumunda yeniden randevu filan herşey altüst olurişimizi bile kaybederiz geç kalırsak teşşekkr ederim ya dediğn gibi alır inşallah kendimi düşünmüyorum kaç aydır valla
Herkes sorunsuzca vizesini alır inşallah![]()
bana da verdi, vizeyi![]()
ortalamam 1.80 (transkritteki en ii ortlamam 1.90 oda ilk sene) ünide 4. senem yani bu sene bitmesi lazımdı, ne referans mektubu ne başka bişey (zaten önemsemiyo o asyalı). aldım vizeyii
görüşme kısaca şöle olduu:
Asyalı: ......... graduate ....? (nokatlı yerlerde epey bi konuşut ama bişey anlamadım)
ben: ay em nat in graduate pozişın.
Asyalı:...........graduate......?
ben: ay em nat in graduate pozişın.
Asyalı:........garaduate....?why?
Ben: bikous of may lessıns.
toplam 1 dakka anca sürdü. sonra bana bi kağıt uzattı ve dediki:
asyalı:........... send it.
ben: ok tenks.
![]()
ve sonuç: hayırlısıyla 13 haziran yolculuk
ayyyyyyyy çoooooookk güzel darısı herkesin başınaaaaa
ben ds siz girdim ama geldi vizem,ama 1 numarada ki japon abla çok uzun tutuyodu görüşmeyi,kaç tane red werdi ben ordayken
hadi yaa peki dssizmi gitmişti acaba onlarda
Ayrıca 18 mart günü orda yaklaşık 1 saat bekledim kimseye red vermedi.
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
biz ilktik aslında girdiğimizde ben ve arkadaşım vardık keşke bana gelseydi ooyüzden göremedim vize alan yada alamayanları
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks