bende 11 gun sonunda bu uzakdogulu beyden aldim vizemi.
bende 11 gun sonunda bu uzakdogulu beyden aldim vizemi.
martın 20 sindeki bekleyişten sonra 1,40 la vizemizi aldık..
thnx akmustafa ..
beyler nerde bu japon abi ankara mı ist. mu ?
ist te var belki ankarada da vardır
benim görüşmem japon abiyle değildi ama sarışın olandan sonra en sempatik oydu bence
arkadaşlar bence rahat olun vizenin en kolay alınabileceği adam bu adamdır benim ortalamam 1.50 du transkript de götürememiştim sadece not dökümümde 3 dersimin kaldığı yazıyordu adam şöle bir kağıda baktı 2 soru sordu ds de hazır die hemen verdi vizeyi tabi bu olay 22 mart da oldu.ama yinede notu 2 nin üzerinde olan herkese verir vize saolsun.
DS'i geç yolladığımdan yaklaşık 2 haftadır bekliyorum demişşin de bunla bir alaksı va rmı yandım ben o zaman ...2 Şubat'ta görüşmeye gitmiştim ve Ds'i 25 Mayıs'ta yolladım :-S
Ayrıca sevgili Japon dostumuz görüşmenin sonunda ne diyor genel olarak? Bana "we will decide when you send your DS and Sevis" dedi. Daha önce aldığım 2 vizede de "have a nice journey" gibi şeyler duyduğum için acayip moralim bozuldu.
Size de böyle söylediği oldu mu ?
Konu übersetzer tarafından (03-06-2009 Saat 06:51 PM ) değiştirilmiştir.
sanırım biraz sans ben gecen hafta persembe 5 arkads la gonderdim bir arkadsaın dun geldi benim de bugun gelcek beklemedeyimm ..heyacanlı inş. alıcaz. ben su hintliabd li kadınla konusmustum istanbuldaki catır catır red veriyordu :S Bu kadınla gorusmeye giren oldu mu ?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks